Căutare Live

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 august 2019. Zodia Rac trece prin momente de tensiune

Horoscopul zilnic din 7 august 2019 aduce vesti noi pentru fiecare zodie in parte. Racii o sa aiba o zi plina e momente tensionate, responsabilitati si criterii pe care trebuie sa le rezolve. Capricornii sunt sustinuti de persoana iubita.

Horoscopul zilnic din 7 august 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie în parte. Racii o să aibă o zi plină e momente tensionate, responsabilități și criterii pe care trebuie să le rezolve. Capricornii sunt susținuți de persoana iubită.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 august 2019 Berbec

Compromisul nu intră în posibilitățile zilei de miercuri, iar această situație poate aduce numeroase tensiuni, mai ales în familie. Comunicarea este cheia tuturor problemelor pe 7 august. Nici problemele financiare nu întârzie să apară, riscurile inutile care îți afectează bugetul sunt peste tot.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 august 2019 Taur

Ești la limită cu toate: termene, proiecte, întâlniri. Se simte mirosul de vacanță încă de pe acum, cu toate că mai ai câteva zile bune până la relaxare. Încearcă să faci din toate câte puțin, sau cât poți. Ți se atrage discret atenția de că nu reușești să-ți duci sarcinile la finalizare

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 august 2019 Gemeni

O pauză ți-ar prinde mai bine ca niciodată. Nu trebuie să fii un robot pus de muncă exacutată ca la carte. Ai și tu nevoie de unele evadări. Te agiți pentru că ai impresia că nu ajungi la standardele celor din jur. Nu te lăsa influențat de opiniile oricui și nu încerca să mulțumești pe toată lumea pentru că nu o să reușești niciodată.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 august 2019 Rac

Responsabilitățile, cerințele, criteriile de la locul de muncă și necesitățile de acasă te copleșesc. Stresul este cuvântul zilei pentru tine. Acasă ar fi ideal să stabilești, pentru fiecare membru al familiei, sarcini și durate de executare. Pare strict? Altfel lucrurile nu vor funcționa în această zi marcată de haos.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 august 2019 Leu

Aceeașizi ca ieri, agitație, lucrurile merg bine dar cu ceva mai mult efort. Spiritele sunt agitate la începutul zilei, dar par să se liniștească spre finalul zilei. În orele libere încearcă să îți pui ordine în gânduri și în viața personală. Lucrul poate fi amânat, oamenii, nu.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 august 2019 Fecioară

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

Și pentru tine va fi o zi plină care te va seca de orice energie sau chef de viață. Seara te vei simți cel mai bine deoarce persoana iubită te va răsfăța așa cum îți place ție mai mult. Vei avea chef, subit, de curățenie, gătit și alte treburi casnice de care în mod normal nici n-ai fi vrut să auzi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 august 2019 Balanță

Ești solicitat în mod excesiv de persoanele cu funcții mai înalte. Ai grijă să nu iei asupra ta sarcini care nu intră în atribuțiile tale de zi cu zi. Ai grijă ce alegeri faci pentru a nu te pune singur în niște situații extrem de delicate. Acasă vei găsi liniștea de care ai avut atâta nevoie toată ziua.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 august 2019 Scorpion

Este ziua căutărilor pentru tine, pe multe planuri. Important în această zi este să conștientizezi că partenerul tău de viață are și el nevoie de momentele sale de singurătate. În viața intimă, încearcă să îți asculți mai mult partenerul și să îi satisfaci și lui necesitățile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 august 2019 Săgetător

Este o zi extrem de importantă pentru a ţine cont de problemele căsniciei tale. Nu trăi cu impresia că lucrurile se vor rezolva ca prin miracol dacă tu le ignori, pentru că nu e deloc cazul. Vorbeşte cu el şi puneţi la punct ceea ce vă deranjează înainte de a fi prea târziu.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 august 2019 Capricorn

Vrei să îi mulţumeşti iubirii tale pentru faptul că te susţine mereu şi azi îi faci o surpriză extrem de frumoasă. O singură observaţie avem: ţine cont de cum e el înainte de a trece la treabă, pentru că ai tendinţa de a alege ceva ce ţi-ar plăcea doar ţie.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 august 2019 Vărsător

Azi îndrăzneala ta depăşeşte orice limită. Te comporţi ca o rebelă în toată puterea cuvântului şi nu ţi-e teamă de nimeni şi de nimic. Poate că ar trebui totuşi să îţi pui întrebarea dacă vrei să începi anul nou singură sau fără job!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 7 august 2019 Pești

Primeşti azi o vizită semnificativă din partea unei persoane care a însemnat foarte mult pentru tine, dar pentru care nu mai simţi nimic acum. Cu toate acestea, focul dă semne că se va reaprinde. Gândeşte-te foarte bine ce vrei!

Citește și: Ziua internațională a pisicii, 8 august. Horoscopul pisicilor îți dezvălui ce personalitate are felina ta

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 6 august 2019. Pică norocul din cer pentru balanțe, capricornii plâng cu lacrimi amare... Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 7 august 2019. Fecioarele se află într-un mare pericol, scorpionii suferă în dragoste...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri