Live acumObservator 06
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Horoscopul de Black Friday! Ce cumpărături fac oamenii în funcție de zodie! Berbecii adoră să își cumpere lucruri scumpe de Black Friday

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul zilei, 15 noiembrie 2019 de Black Friday. 

Amalia iti spune ce sa cumperi in functie de zodie

Berbec

În general Berbecul adoră lucrurile scumpe, de firmă. De aceea, în cazul în care bugetul este limitat, nu se grăbește să ia ceva ieftin din supermarket. Lucrurile de tipul 1 + 50 % gratis nu prea îi impresionează.

Taur

Taurii sunt foarte constanți în ceea ce privește cumpărăturile și se atașează de anumite mărci. Dacă își cumpără haine, va lua mereu blugi de la o anumită firmă și tricouri de la alta, niciodată invers. La alimente, taurii nu lasă nici un strop de loc de întors și cumpără mereu aceleași lucruri.

Gemeni

Gemenii sunt foarte practici. De aceea vor aprecia lucrurile utile casnice. Dacă stau mai bine cu banii își iau un aspirator cu aburi sau un robot de bucătărie. Nu va arunca banii pe o bluză de cașmir, căci va considera asa pură risipă materială.

Rac

Racul adoră să meargă la cumpăraturi. Când vine vorba despre timpul petrecut în magazine, însă preferă să-l reducă pentru a avea timp să viziteze cât mai multe raioane. Încă o veste bună este că rar se abate de la lista pe care și-a întocmit-o acasă.

Leu

Obsedați de originalitate, leii caută mereu să cumpere ceva ce cred că nu mai are nimeni. Bijuterii handmade, genți cusute manual și haine din in. Vor să fie admirați pentru curaj și individualism așa că nu cumpără niciodată ceva ce ar putea avea și altcineva.

Fecioară

Veșnici nemulțumiți și impulsivi, totodată fecioara s-a ars odată demult cu o rochie sau o pereche de încălțări pe care i-a luat fără să se uite și erau mult mai scumpe decât în alte magazine. De atunci , fecioara încearcă să caute prin toate magazinele cel mai mic preț.

Balanță

O balanță preferă lucruri de firmă, de bun gust, fără nimic strident. Un set de pahare de cristal, un ceas de firmă sau o cutie chic de bijuterii sunt doar câteva idei.

Scorpion

Pentru scorpion, dacă nu are bani de ceva scump, se limitează la ceva simplu, dar de efect. Dacă este bărbat va lua o pereche de butoni, iar dacă este femeie, o trusă de farduri sigur este necesară.

Săgetător

Săgetătorul este mereu activ și pe fugă așa că preferă un accesoriu util în căutările lungi și dese pe care le face de obicei. De asemenea, se încadreză și pentru o pereche de ghete, neapărat comode pentru că îi place la nebunie să se îmbrace lejer.

Capricorn

Capricornul este chibzuit, mai ales când vine vorba despre cheltuieli. Astfel că nu numai că își face o listă pe care o repectă, dar preferă și perioadele în care sunt reduceri. Aceasta nu înseamnă însă că nu își va cumpăra și lucruri de calitate, ci doar că preferă să plătească un preț corect pentru ele.

Vărsător

Dacă e vorba de cadour, vărsătorul apreciază în primul rând ideea că te-ai gândit la el. Adevărul este că acesta pune mare accent pe ceea ce primește de la tine și în funcție de asta își va alege și ție cadoul. Deci mergi la sigur cu lucrurile scumpe, de firmă sau care lasă impresia că sunt scumpe.

Pești

Peștii sunt inteligenți, adoră tehnologia da și lucrurile care îi ajutp să evolueze spiritual. Prin urmare, lucrurile potrivite pentru el ar fi un smartphone, o saltea de yoga sau un voucher la masaj.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro