Antena Căutare

Horoscopul lunii martie 2020, zodia Gemeni. Spuneți „Adio!” inhibițiilor! Schimbări majore și răsplată pe măsură

Gemenii vor fi, de departe, favoriții astrelor în luna martie. Vor trece prin schimbări semnificative, pe plan sentimantal și profesional, și vor călători într-o țară străină. Vezi ce suprize ți-au pregătit astrele, în horoscopul lunii martie.

Horoscopul lunii martie 2020, zodia Gemeni

Dacă vorbim despre viața sentimentală, cuvintele cheie sunt discreția, intimitatea și și o veritabilă convergență emotivă, sufletească a partenerilor, iar cea profesională presupune eforturi mărite, dar și beneficii pe măsură.

În cea dintâi parte a lunii ești înclinat să meditezi asupra perspectivei tale despre lume, a semnificației acesteia. Poți fi tentat să-ți vezi existența printr-o prismă nouă, insolită, și să ajungi astfel la noi concluzii despre cum ar trebui să-ți remodelezi destinul.

Cele trei zodii care ar putea câștiga la LOTO în 2020! Te numeri printre norocoșii anului?

Comunicarea cu persoane de pe alte meleaguri are și ea rolul de a-ți transforma punctele de referință asupra lumii. Dacă mergi în străinătate, se impune să nu judeci persoanele și situațiile în care ești pus cu conformism, rigiditate mentală, ci să te adaptezi lor, să fii deschis către aspecte diferite ale traiului și înțelegerii sale.

De asemeni, pari să apreciezi sporit frumusețea interioară a oamenilor, să fii mai empatic față de ei, și să le acorzi ajutor când sunt într-un impas.

Horoscop chinezesc 2020. Conflicte, certuri și probleme de sănătate pentru aceste zodii! Ce trebuie să faci pentru a alunga ghinionul?

Sursa: Antena 3

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 februarie. Un nou început pentru Berbeci. Cum trebuie să vă rezolvați problemele de... Horoscop 24 februarie- 1 martie. Conflicte, posibilități de câștiguri materiale și o despărțire dureroasă. Urmează o săp...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x