Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscopul Zilei, 4 ianuarie. O zodie își va găsi astăzi marea iubire, iar alta va fi trădată de cea mai apropiată persoană

Horoscopul zilei, 4 ianuarie. Este momentul să aflăm ce surprize au pentru noi astrele, la finalul primei săptămâni din noul an.

horoscop 4 ianuarie

Horoscopul zilei, 4 ianuarie. Este momentul să aflăm ce surprize au pentru noi astrele, la finalul primei săptămâni din noul an.

Capricornii pot fi dezamăgiți de atitudinea persoanei iubite. Parcă nu mai găsesc susținerea partenerilor lor în ceea ce vor să facă, iar asta îi pune pe gânduri.

Vărsătorii care nu au pereche pot cunoaște o persoană care să le intre rapid pe sub piele, iar astrele spun că iubirea își va face rapid loc în viața lor.

Peștii se bucură de un sfârșit de săptămână printre prietenii lor. Nu au ieșit încă din atmosfera de petrecere continuă și vor să o mai țină așa câteva zile de acum.

Berbecii nu spun nu aventurilor astăzi. Pot pleca într-o călătorie, o drumeție sau doar să se implice într-o activitate foarte antrenantă în care să interacționeze cu o mulțime de oameni.

Nativii Taur sunt răsfățații zodiacului astăzi. Persoana iubită îi va ține în puf și le va face toate plăcerile. Relația lor amoroasă pare să meargă mai bine ca niciodată.

Gemenii ar putea afla că un prieten drag i-a trădat. Vor suferi mult din această cauză și parcă nimic nu le va readuce starea de bine astăzi.

Racii găsesc astăzi răspunsul la niște întrebări care i-au măcinat în ultimele zile. Este vorba despre comportamentul ușor distant al persoanei iubite.

Nativii Leu ar face bine să lase puțin orgoliul deoparte în fața persoanei iubite, dar și a celor din familie, chiar dacă se simt nedrepățiți într-o situație.

Pentru Fecioare, este o zi foarte bună pentru comunicarea cu persoana iubită. Sunt sfătuite să profite de aceste momente pentru a vă spune unul celuilalt ce vă deranjează și să lucrați pentru ca lucrurile să meargă mai bine.

Dragi Balanțe, înainte de arunca vina pe partener pentru problemele din relație, asigurați-vă că problema nu este la voi, de fapt.

Scorpionii vor cu tot prețul să iasă astăzi în evidență. Vor să fie sufletul locurilor în care ajung.

Chiar dacă ziua poate începe monoton pentru Săgetător, spre după-amiază, pot primi un telefon ce le va alunga pe loc rutina.

Recomandari