Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Horoscopul Zilei, 5 ianuarie 2019. Vești senzaționale pentru acești nativi, întrucât primesc o sumă importantă de bani

Se anunță o zi bună în plan profesional pentru mulți nativi ai zodiacului, iar unii dintre ei au parte chiar și de mici câștiguri, binevenite după cheltuielile de sărbători. 

Se anunță o zi bună în plan profesional pentru mulți nativi ai zodiacului, iar unii dintre ei au parte chiar și de mici câștiguri, binevenite după cheltuielile de sărbători.

CAPRICORNII pot trăi un nou început în carieră, iar emoțiile și neîncrederea de sine vin la pachet. Încercați să nu vă mai comparați cu ceilalți și veți reuși să vă acomodați rapid.

VĂRSĂTORILOR le este apreciată spontaneitatea la locul de muncă. Au o viteză de reacție foarte bună într-o situație delicată, iar asta le va aduce multe laude.

Un mic câștig se întrevede pentru PEȘTI. Au o perioadă bună din punct de vedere financiar și reușesc să se mențină pe linie pentru că sunt și mai chibzuiți decât alți nativi.

Nativii BERBEC sunt sfătuiți să nu se întindă cu cheltuielile mai mult decât este cazul. E adevărat că tentații sunt la tot pasul, însă bugetul ar putea fi serios afectat.

TAURII ar putea avea parte de mici critici în ce privește planul profesional, însă nu vor pleca urechea la răutăți astăzi. De asemenea, se întrevede un mic câștig.

GEMENII pot fi surprinși să afle că un proiect pe care l-au luat în glumă este unul chiar fructuos, lucru ce îi va face să se implice tot mai mult de acum.

O sincronizare perfectă între nevoie și întâmplare pentru RACI. O sumă de bani le intră în buzunare chiar când aveau mai mare nevoie.

LEII au multe idei de pus în practică, stau mai greu însă cu mobilizarea, mai ales în aceste zile, după sărbătorile de iarnă. Puțin mai multă grijă la sănătate nu ar strică, spun astrele.

Fecioarele vor fi în culmea fericirii pentru că vor primi o veste neașteptată de la superiorul lor

Nativii BALANȚĂ sunt cheltuitorii zodiacului. Cumpără lucruri care le fac cu ochiul pe moment, dar de care nu au nevoie și ar putea rereta achizițiile.

Dragi SCORPIONI, nu are niciun sens să despicați firul în patru, după ce ați făcut o gafă la serviciu. Acceptați greșeala și mergeți mai departe!

De cumpărături sunt preocupați și SĂGETĂTORII. Fie vor face achiziții pentru ei sau pentru casă, cert este că nu se vor uita la bani astăzi.

Recomandari