Antena Căutare

Horoscopul zilei de 2 iulie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Se anunţă schimbări importante pentru aceşti nativi

O zi a libertății spune Luna în Vărsător. Unii își vor putea permite libertatea de conștiință, să facă ce cred și ce simt, alții însă mai amână. 

O zi a libertății spune Luna în Vărsător. Unii își vor putea permite libertatea de conștiință, să facă ce cred și ce simt, alții însă mai amână.

BERBEC: Pot intra în conflict cu un prieten, sigur diferențe de opinii, alții însă se luptă între două obligații, cea sentimentală și cea conjugală.

TAUR: Conflict de carieră în cazul lor. Afacerile poate nu-i poziționează foarte bine vizavi de familie, pentru că sunt discuții în familie în acest moment, au decizii importante de luat.

GEMENI: Vești importante de la o persoană din străinătate, care îi agită un pic, sau de la o persoană aflată de la mare distanță, pe care nu au mai vizitat-o de foarte multă vreme, tot felul de vorbe, trebuie să fie atenți cum le decantează.

CONTINUAREA ARTICOLULUI, PE ANTENA3.RO.

Horoscop zilnic 2 iulie. Zodia asta va primi recompense financiare neașteptate... Mihai Voropchievici și Magia Zilei. Ce trăsături esențiale au persoanele care poartă prenume începând cu litera G: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x