Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Horoscopul zilei de 26 februarie! O zodie riscă să rămână cu portofelul gol

Ziua de 26 februarie se anunță a fi dificilă pentru o zodie din horoscop, întrucât are tendința să cheltuie mulți bani, ceea ce nu e deloc bine. 

Ziua de 26 februarie se anunță a fi dificilă pentru o zodie din horoscop, întrucât are tendința să cheltuie mulți bani, ceea ce nu e deloc bine.

PEȘTII au impresia că o suma mare de bani obținută de curând e un sac fără fund. Nici nu știți când rămâneți cu portofelul gol dacă veți continua să aruncați cu bani în stânga și-n dreapta.

Dragi BERBECI, dacă succesul în carieră nu vine atunci când vă doriți, nu înseamnă că trebuie să renunțați. Continuați să munciți la fel ca până acum și veți vedea că eforturile vor da roade.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici! Zodia care are parte de schimbări drastice în săptămâna 25-1 martie!

TAURII se mențin pe linia de plutire în plan profesional. Acești nativi sunt de felul lor norocoși când vine vorba de șanse în carieră și nu ezită în față niciunei propuneri pe care o simt că fiind una de succes.

Noroc în plan financiar pentru nativii GEMENI! Au șansa să obțină o sumă de bani fie de la serviciu, în afaceri sau din vânzarea unui bun de care au tot încercat să scape.

O zi plină de întâlniri de afaceri cu mare potențial pentru RACI. Pot întâlni o persoană pe aceeași lungime de undă cu ei în ce privește următorul pas în carieră, așa că se anunță o perioada fructuoasă financiar.

Multă alergătură și rezolvarea unor probleme cu niște acte se anunță astăzi pentru LEI. Au de soluționat urgent niște situații pe care le-au tot amânat.

Horoscop 2019. Ce greșeli fac zodiile în privința banilor și ce zodii pierd tot

Cineva îi critică la tot pasul pe nativii FECIOARĂ și oricât ar încerca să nu pună la suflet judecata celorlalți pot fi afectați de ceea ce aud.

BALANȚELE sunt ușor temătoare în fața unei noi provocări în carieră. S-au obișnuit în zona de confort, într-un loc călduț la serviciu și greu se mobilizează să obțină mai mult.

Dragi SCORPIONI, nu vă lăsați în baza celor care va promit marea cu sarea pentru că sunt persoane care își văd doar interesul lor. Mai bine puneți la cale un plan în care să reușiți de unii singuri.

SĂGETĂTORII au nevoie să se calmeze puțîn și să ia lucrurile mai puțin în serios. Au o stare de agitație care nu îi ajută cu nimic, dimpotrivă, le pune piedici.

Atenție la deciziile luate pe moment, dragi CAPRICORNI, pentru că puteți fi luați de val și orbiți de o ofertă prea tentantă ca să fie adevărată. Cereți detalii și asigurați-vă că știți bine în ce vă băgați.

VĂRSĂTORII culeg roadele succesului, iar un pas făcut în carieră de curând îi motivează și mai mult. Puțin mai multă atenție la cheltuieli va recomandă astrele.

Recomandari