Căutare Live

Horoscopul zilei de duminică, 29 noiembrie 2020. Berbecii au discuții aprinse cu partenerul, află ce se întâmplă cu Racii

Horoscopul zilei de duminică, 29 noiembrie 2020. Ziua de astăzi aduce mult suspans urmat de bucurie din belșug, mai ales că vin zile libere în care nativii se pot relaxa și pot uita de problemele de la serviciu. Iată ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică

Horoscopul zilei de duminică, 29 noiembrie 2020

Profimedia

Horoscopul zilei de duminică, 29 noiembrie 2020.

Capricorn

Capricornilor ziua de duminică le aduce multe noutăţi. Sentimental, lucrurile încep să meargă într-o direcţie atât de bună, încât se pot gândi chiar la marele pas.

Vărsător

Mici dispute cu persoana iubită pentru Vărsători, însă nimic semnificativ. Cu calm şi zâmbetul pe buze, va trece orice mică ceartă.

Pești

Peștii se bucură de o schimbare de dispoziţie fantastică, astăzi. O veste foarte bună le readuce starea de bine şi optimismul care le-a cam lipsit în ultima perioadă.

Berbecii

O discuţe aprinsă cu partenerul poate scoate pentru Berbeci la iveală mari diferenţe între ei şi persoana iubită. Pot ajunge să nu se mai regăsească în relaţie pe care o au.

Tauri

Taurii au o intuiţie extrem de ascuţită şi miros minciuna de la mare distanţă. Cineva vrea să îi ducă de nas, însă nu va avea nicio şansă.

Gemeni

Sfârşitul de săptămână a venit la pachet cu tentaţii pentru Gemeni. Pot simţi nevoia de ceva nou în viaţa lor şi nu vor zice NU dacă li se iveşte ocazia să flirteze cu cineva.

Rac

Racii ar face bine să stea departe de mall-uri, de magazine, de orice înseamnă cheltuială. Da, sărbătorile bat la uşă, însă portofelul. ar trebui să stea închis.

Leu

Nativii Leu pot răni pe cineva drag, chiar din dorinţa de a-l proteja. Îi ascund un adevăr acestei persoane, însă sunt şanse mari ca ea să îl afle.

Fecioară

Este o zi a retrospectivelor şi a introspecţiei pentru Fecioare. Se gândesc la ce au făcut bine anul acesta, la ce ar mai fi vrut să facă şi la ce visează de acum înainte.

Balanță

Nativii Balanță se pot dedica în întregime altei persoane, să nu mai ştie ce să facă pentru a-i fi pe plac acesteia. Şi riscă astfel să se neglijeze pe ei înşişi.

Scorpion

Pot simţi că se detaşează de emoţii, că devin mai indiferenţi, mai reci. Iar asta nu este neapărat un lucru rău, ci îi poate proteja de răutăţile celor din jur.

Săgetător

Săgetătorii sunt şi ei direct vizaţi de acest eveniment astral, în special din punct de vedere profesional. E musai să ia nişte decizii şi să fie mai hotărâţi atunci când îşi cer drepturile.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 noiembrie 2020. Peștii vor avea o aventură amoroasă, află ce se întâmplă cu Gemenii... Horoscop săptămânal 30 noiembrie - 6 decembrie 2020. Vești bune despre bani, trei zodii primesc șanse mari în carieră...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x