Zodiacul Zilei - 17 septembrie 2019. Nativii scorpion simt o atracție inexplicabilă pentru o persoană

 

Vești bune de la astrologi. Ne așteaptă o zi de marți liniștită. 

Fecioară

Venus ne sfătuiește să privim frumusețea oamenilor car ne înconjoară, nu neapărat într-un mod romantic. Fecioarele sunt foarte ine aspectate pe plan sentimental. 

Balanță

Balanțele nu vor înțelege de ce lumea le abordează atât de entuziastă. Emanați o energie care vă poate ajuta astăzi să obțineți tot ce vă doriți, așa că faceți în așa fel încăt să dobândiți acel lucru pe care vi-l doriți cel mai mult. 

Scorpion

Nativii scorpion vor simți o atracție inexplicabilă pentru o persoană de sex opus. Nu vă bateți prea mult capul și nu încercați să forțați lucrurile, cel puțin nu astăzi. 

Săgetător

Pentru săgetători va fi o zi plină de amuzament și entuziasm în ceea ce privește locul de muncă. Vă veți simți inspirați, veți avea idei noi și veți face o impresie foarte bună superiorilor dacă dați dovadă de organizare și disciplină. 

Capricorn

Capricornii vor fi tentați să cumpere ceva foarte scump astăzi. Astrele vă recomandă să fiți cumpătați. Este posibil să găsiți o alternativă mai ieftină. și care să fie mai potrivită pentru voi.

Vărsător

Pentru vărsători ziua va trece fără achiziții de orice fel sau evenimente ieșite din comun. Ba chiar ar trebui să lasați lucrurile să curgă de la sine. 

Pești 

Nativii pești vor avea o zi în care nimic nu pare să-i mulțumească. Lămâile nu sunt sufiecient de galbene, prăjiturile sunt prea dulci, parcă și apa este prea incoloră. Încercați să apreciați mai mult ceea ce vedeți în jur. 

Berbec

Pentru berbeci este o zi în care vor fi în centrul atenției. Vă place să citiți zicile de mesaje în care sunteți apreciați, poate chiar să faceți și o captură de ecran însă nu vă lăsați păcăliți de cuvinte. Faptele sunt cele care vă vor demonstra mai multe. 

Taur

Taurii simt nevoia să se relaxeze. Nu ar fi rău să stea toată ziua în pat iar partea bună est că astrele vă lasă să vă adihniți atâta timp cât nu uitați complet e job. 

Gemeni

Gemenii se pot simți atrași de cineva care părea un simplu prieten. Dacă vă decideți să acționați făcețio cu grijă și aflați întâi dacă este reciproc. 

Rac

Pentru raci este o zi numai bună să arate dacă sunt buni meșteșugari Sculptați, olăriți sau pictați, însă nu uitați să vă lăsați amprenta adânc pe opera voastră de artă. 

Leu

Nativii leu au o zi excelentă în ceea ce privește socializarea, online sau față în față veți crea legături puternice cu oameni care vă vor ajuta în viitor. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI