Tendințe de design moderne pentru bucătăria ta

 

Bucătăria reprezintă în prezent inima casei și un spațiu în care gătim, în timp ce socializăm cu prietenii și familia. Iată care sunt tendințele moderne de design actuale pentru bucătăria ta:

În prezent bucătăriile au devenit spații largi de relaxare și socializare, locul în care îți poți invita prietenii sau în care poți petrece timp de calitate cu cei apropiați. Amenajările interioare ca spații deschise sunt un nou trend care pare că va rămâne alături de noi pentru o perioadă semnificativă de timp. Această tendință de design susține un stil de viață casual dar conectat, și este perfect adaptată stilului de viață din zilele noastre. Astfel, întreaga locuință se schimbă și casa prinde noi contururi.

Există multe motive pentru a te bucura de gătitul cu ajutorul plitei prin inducție. Pentru că arzătoarele prin inducție utilizează puțină căldură, chiar și bucătăriile înghesuite rămân răcoroase în timpul preparării mâncării, iar suprafețele rămân în siguranță la atingere.

În plus, aceste plite elimină necesitatea unor spații mari destinate aragazului sau hotei, deschizând ușa posibilităților de design creativ. Din punct de vedere estetic, plitele de gătit se contopesc perfect cu orice blat de bucătărie, dând aceeași notă luxuriantă precum materialele prețioase din restul bucătăriei, fie ele blaturi și uși din piatră  naturală, cuarț sau lemn masiv.

luminarea cu LED-uri este, oarecum, un trend aflat la început de drum. Cu ajutorul tehnologiilor în schimbare, iluminatul bucătăriilor cu LED-uri și-a mai pierdut din aspectul înghețat și neprietenos, care îi speria pe cei care și-ar fi dorit o astfel de modernizare.  

Dacă vrei să te muți, găsește locuința potrivită pentru tine pe HomeZZ.ro!

                   

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe