Delta Dunării, cea mai inspirată destinație de vacanță pentru 2018

Delta Dunării, ţinut de o frumusețe unică în lume și locul cu cea mai bogată faună ornitologică din Europa poate fi următoarea ta destinație de vacanță mai ales dacă îți dorești o scurtă escapadă de la agitația marilor orașe și stresul cotidian!

Pentru a o înţelege cu adevărat şi pentru a o explora cum se cuvine, Rezervația Biosferei trebuie vizitată cel puţin o dată pe an, aşa încât să îi poţi surprinde frumuseţea în diferite etape. Alege un sejur de 5 zile de la Gulliver Delta Resort 4* și profită de reducerile de pană la 50% la pachetele de vacanță Delta pentru toți și Delta pentru seniori.

Complexul Gulliver Delta Resort 4* este nou (parțial dat în folosință în 2016 sub denumirea de Pensiunea La Lipoveanu), și are o poziție excelentă pe malul apei, în apropierea localităţii Murighiol. Aceta este locul ideal pentru vacanțe liniștite și tradiționale, cu activități interesante în împrejurimi și relaxare în incinta resortului. Poți explora muzeul naturii prin excursii opționale cu barca sau poți surprinde farmecul tradițional al regiunii la o Petrecere Lipovenească întreținută de un ansamblu local de dansatori lipoveni, cu muzică bună, gustări dobrogene și ceai la samovar.

Facilități excelente la Gulliver Delta Resort 4*

Delta Dunării împrăștie în jurul său fascinația destinațiilor care te surprind cu fiecare vizită, iar Gulliver Delta Resort 4* îți oferă ocazia să descoperi acest paradis pitoresc în vacanțe la tarife de nerefuzat. Flora și fauna deltei creează tabloul unei vacanțe de neuitat, pe tărâmul vechilor pescari, în urma cărora au rămas tradiții lipovenești, un meniu de excepție cu accent pe preparate din pește și o atmosferă tradițională. Facilitățile excelente de cazare oferite de complexul hotelier completează imaginea unui paradis, aici poți să te relaxezi în grădina luxuriantă, la pescuit de pe ponton sau pe timpul verii la piscina generoasă. Copiii au acces gratuit la locul de joacă dotat cu balansoare, tobogane și căsuțe colorate.

Descoperă împrejurimile surprinzătoare ale Deltei Dunarii

Inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO în anul 1991, cea mai bine conservată dintre deltele europene, Delta Dunării te asteaptă să o explorezi cu barca pe canale și lacuri, pentru a-i surprinde farmecul autentic. Fie că ajungi la Uzlina, Sulina, Sfântu Gheorghe sau Pădurea Letea, fiecare colțișor pe care îl vizitezi aici are ceva deosebit cu care să te surprindă, fie că este vorba de vechi așezări lipovenești, plaje sălbatice sau păduri unice în Europa.

De Geanina Ichim

Oferte Delta Dunarii 2018 – Complex Gulliver Delta Resort 4*, Murighiol

*Vacanta in Delta pentru Seniori – tarife de la 479 lei/persoana.

*Vacanta in Delta pentru toti romanii – tarife de la 509 lei/persoana.

Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet (doua gustari - servite intre 11:00 si 17:00), transport cu autocarul din Bucuresti, Surpriza de Bun Venit!, acces gratuit la piscina, loc de joaca pentru copii, pescuit de pe ponton, activitati recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Ultimele știri