Delta Dunării, paradisul pitoresc al Romaniei

Delta Dunării îți rezervă cele mai tari experiențe de vacanță – de la aventuri pe dunele de nisip de la Letea, pescuit la apus, relaxare pe plajele sălbatice de la Sulina și Sfantu Gheorghe și pană la petreceri lipovenești și degustări de preparate tradiționale pe malul Dunării.

Facilități excelente de vacanță

Rezervă acum un sejur în Delta Dunării pentru noul sezon turistic 2018 și profită de reducerile de pană la 45% la vacanțele de 5 zile de la Gulliver Delta Resort 3* din Uzlina. Complexul hotelier amenajat în armonie cu natura se află la numai cateva minute distanță de Murighiol, amplasat ideal la intersecția dintre Brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina. Punct excelent de plecare în descoperirea habitatului păsărilor, complexul hotelier organizează excursii cu barca și cu microbuzul spre cele mai importante locuri din rezervație.

În zilele cand vrei să te relaxezi la hotel poți să citești în hamac în grădina luxuriantă, să stai la piscină (deschisă în sezonul estival), să pescuiești de pe pontoane ori să practici diverse activități precum fotbal de masă, ping-pong, șah etc. La ceas de seară poți participa la o Petrecere Lipovenească întreținută de un ansamblu de dansatori locali lipoveni și marcată cu multă voie bună, gustări alese și ceai la samovar.

Descoperă cea mai mare suprafață de campii umede din Europa

Delta Dunării, paradis al naturii unde dezvoltarea turismului nu a știrbit din farmecul tradițional al locului, se află pe lista cu locuri de văzut a oricărui pasionat de călătorii. O escapadă în Rezervația Biosferei nu poate fi comparată cu nicio altă experiență de vacanță. Pornește într-o excursie spre Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Dunele de nisip, lianele grecești încolăcite de trunchiurile arborilor seculari, vița de vie sălbatică și caii liberi de la Letea, te duc cu gandul la un tăram exotic.

Dacă vrei să te relaxezi la soare, poți alege o excursie spre plajele sălbatice de la Sulina și Sfantu Gheorghe. Nisipul fin și alb, apele de un verde kaki, atmosfera liniștită și păsările numeroase compun un cadru de poveste în cele două localități. Sulina este o așezare a contrastelor evidente, uimindu-te cu locul de întalnire dintre Marea Neagră și Dunăre, în timp ce Sf. Gheorghe rămane sufletul tradițional al Deltei Dunării unde poți degusta cea mai bună ciorbă storceag din regiune.

Oferte Speciale Delta Dunării 2018 – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

Delta pentru Seniori - tarife de la 349 lei/persoană.

Delta pentru toți – tarife de la 379 lei/persoană.

Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă + 1 sticlă 2 litri de apă plată/persoană/zi), transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

De Mădălina Isar

Ultimele știri