Căutare Live

Dracula, nevoit sa aduca indieni si chinezi in Romania. Vezi ce proiecte se coc la Ministerul Turismului!

Dracula ar putea salva turismul romanesc. Cel putin asta cred responsabilii din Minister, care sunt hotarati sa cucereasca India, China si Orientul Mijlociu cu ajutorul legendei contelui. In plus, circuitele in Delta Dunarii si statiunile balneare pot aduce in tara turisti din tarile neafectate de criza economica. Si odata cu ei, multi bani.

Se asteapta ca prin aceasta initiativa sa fie atras un numar mare de turisti, mai ales din China si India. In plus, pe aceste piete, Romania nu a mai fost promovata pana acum.

Cristian Barhalescu, secretar de stat in Ministerul Turismului, mai crede ca ar trebui promovat, tot legat de Dracula, Castelul Bran si Castelul Sighisoara, atractii incluse deja in pachetele multor agentii de turism.

Au mai fost incercari de promovare a Romaniei prin intermediul neobositului Dracula, dar, de fiecare data, au fost abandonate. Cel mai mediatizat proiect, "Dracula Parc", a fost lansat in 2001 si i-a apartinut fostului ministru al Turismului, Dan Matei Agathon. Nu putini au fost cei care au ras, la momentul respectiv, de initiativa politicianului.

foto: Intact Images

Cele mai bune orase pentru delicii culinare... Toscana Medievala si un sejur de vis in Livorno si Florenta...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri