Magie în Delta Dunării la început de primăvară

Delta Dunării este cel mai tanăr pămant european, casa celei mai semnificative colonii de păsări din Europa, cea mai întinsă zonă de stufăriș de pe glob dar și singura deltă declarată Rezervație a Biosferei în cadrul UNESCO. Descoperă acest paradis sălbatic la începutul primăverii, cand natura explodează de culoare, iar păsările sălbatice revin din țările calde într-un număr foarte mare.

Vacanțe relaxante la Gulliver Delta Resort 3*, Uzlina

Profită de reducerile Early Booking de pană la 45% de la Gulliver Delta Resort 3* și rezervă din timp un sejur în Delta Dunării pentru noul sezon turistic 2018!

Poziționat pe insulița Uzlina la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, Gulliver Delta Resort 3* este locația ideală pentru relaxare în natură. Complexul hotelier dispune de numeroase facilități moderne pentru un sejur de neuitat în familie.

Pentru zilele calde de vară ai la dispoziție o piscină generoasă împrejmuită de șezlonguri, dar și o grădină luxuriantă cu hamace și balansoare numai bune pentru citit în aer liber. Dacă ești pasionat de pescuit poți practica activitatea preferată de pe pontoanele resortului. La ceas de seară ești invitat la o Petrecere Lipovenească întreținută prin cantece, dansuri, voie bună și gustări surpriză, cu unul din ansamblurile locale de lipoveni.

Delta Dunării, oază de liniște

Plimbă-te cu barca pe canale pentru a surprinde spectacolul naturii cu vegetație abundentă ce se întinde ca niște panglici delicate în jurul apelor ca de smarald. Gustă din delicioasele preparate lipovenești servite pe malul Dunării sau pornește în excursii opționale pe distanțe mai lungi în căutarea superlativelor deltei. Poți alege o escapadă la Sulina ceea ce înseamnă deopotrivă clipe relaxante pe plajele sălbatice, dar și plimbări culturale spre atracțiile istorice ale Orașului Piraților.

Dacă vrei să surprinzi peisaje cu iz exotic, o vizită la pădurea Letea îți scoate în cale dune de nisip și plante rare precum orhideele sălbatice. O mare parte din pădurea Letea a fost declarată rezervație naturală încă din anul 1938, cateva specii rare de stejar s-au dezvoltat între hasmacuri, alături de plantele cățărătoare precum liana grecească, curpenul de padure sau vița de vie, ce îi dau locului un aspect tropical. De altfel, Letea este cea mai nordică pădure subtropicală din Europa renumită pentru cei 300 de cai sălbatici.

Oferte Speciale Delta Dunării 2018 – Hotel Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

* Weekend in Delta pentru Seniori – tarife de la 319 lei/persoană.

* Weekend in Delta pentru Toti Romanii – tarife de la 349 lei/persoană.

Servicii incluse: 3 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă, 1 sticlă 2 litri de apă plată/persoană/zi-se acorda la micul dejun), transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

De Mădălina Isar

Ultimele știri