Marmaris, micul paradis verde al Turciei

 

Cea mai cosmopolită dintre stațiunile turcești este împrejmuită de păduri de pini care se întind până la plajele albe cu nisip fin. Marmaris are o poziție excelentă într-un golf de smarald, fiind un bun punct de plecare în croaziere de poveste în împrejurimile orașului.

Oferte de vacanță de nerefuzat, de la Europa Travel

Alege un sejur all inclusive în Marmaris, de la Europa Travel și profită de ofertele speciale la toate pachetele de vacanță, atât cu autocarul cât și cu avionul. Turoperatorul a consolidat conceptul vacanțelor low cost pe mai multe tipuri de programe turistice, continuând dezvoltarea produselor la tarife mici atât pe segmentele de piață tradiționale, dar și pentru pachetele exotice, circuite sau pelerinaje.

Locul unde pitorescul se îmbină cu viața de noapte fulminantă

Marmaris combină viața liniștită și zen cu atmosfera festivă din nopțile de weekend, când mii de turiști ajung în cluburile de noapte care urmează linia de coastă, și se îngrămădesc în centrul stațiunii. Marmaris poate fi împărțit în două zone: partea liniștită din timpul zilei când pe plajele albe cu nisip fin, întâlnești familii cu copii care se relaxează la soare; și partea vibrantă, care odată cu lăsarea serii este luată cu asalt de tinerii dornici de petreceri turcești în localurile de noapte moderne.

Stațiunea turcească poate fi văzută și ca un rai al pasionatelor de shopping. În Marmaris orice zi este perfectă pentru cumpărături. Dacă vânezi cel mai mic preț, dă o fugă în piețele tradiționale pentru a-ți achiziționa eșarfe colorate, esențe de parfum, șalvari, bijuterii din argint sau aur, săpunuri de casă sau decorațiuni interioare din celebra sticlă turcească.

În zona portului vei găsi o mulțime de buticuri cochete de unde să-ți iei suveniruri la prețuri accesibile, printre care magneți pentru frigider, vederi cu stațiunea sau amulete cu ”ochiul lui Dumnezeu”.

Prilej excelent pentru croaziere în locuri populare

Majoritatea turiștilor ajung în Marmaris pentru că orașul este un punct perfect de plecare spre croaziere către Rhodos, Insula Cleopatrei, Pamukkale sau Efes, dar și pentru că oferă condiții foarte bune de plajă, relaxare sau practicarea sporturilor nautice.

 

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Sejur Marmaris

Hotel Pasa Beach 4* - tarife de la 271 Euro + 329 Lei/persoana, 6 nopti de cazare cu all inclusive, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.    

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe