Paradisul din România despre care oamenii nu știu nimic! Imagini de vis de pe cea mai curată și frumoasă plajă sălbatică a țării!

 
+2 click pentru
galerie

Nisip fin, vegetaţie bogată şi apă turcoaz. Pare descrierea unei insule greceşti. De fapt, este una dintre surprizele litoralului Mării Negre. O comoară ascunsă între stânci, la nici 50 de kilometri de Constanţa. Astăzi, descoperim plaja sălbatică de la Tuzla, încă necunoscută pentru mulţi turişti. Aici, departe de zgomot şi aglomeraţie, şi fără semnal la telefon, vacanţa are cu totul altă semnificaţie.

La mijlocul distanţei dintre Constanţa şi Mangalia, descoperim localitatea Tuzla. În fugă, din maşină, pare o mică aşezare uitată de lume. Ne abatem însă de la şoseaua principală încă cinci kilometri. Iar după un drum şerpuit, neasfaltat şi ars de soare, găsim un refugiu de vis. Aici, Marea Neagră este de un turcoaz hipnotizant.

Plaja de la Tuzla are un farmec aparte. Vegetaţia şi pietrele păstrează un aer sălbatic, în timp ce nuanţele de turcoaz ale mării te poartă cu gândul spre insulele greceşti.

Vacanţa este cu totul şi cu totul altfel în sălbăticie. În Tuzla, te poţi caza direct pe plajă, în cort, sau în casele localnicilor, care-şi aşteaptă oaspeţii cu braţele deschise.

Pe lângă peisajul de o frumuseţe unică, Tuzla ascunde şi alte obiective turistice. Localitatea este vegheată de de cel mai vechi far al litoralului, construit în anul 1900.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI