Un iepure cu blana de un alb imaculat este un motiv in plus pentru familiile de turisti, care tin cont de fiecare detaliu, sa-si petreaca Pastele departe de casa. Proprietarii de pensiuni incearca sa ofere totul, iar punctul lor forte trebuie sa fie masa festiva.
“Am inceput si noi sa ne pregatim de meniul festiv de duminica pascala, nu vor lipsi preparate traditionale cum sunt cele de pe platou, branzeturi din zona, bulz facut pe jar”, spune Stefania Chintoan, managerul unui complex touristic.
Platoul bogat mai cuprinde carnati de casa, slanina, mezeluri si oua rosii. Mancarea vine la pachet cu alte surprize. Toate incluse intr-o oferta de trei zile al carei pret difera in functie de camera aleasa, de la 80 la 145 de euro.
“In aceste trei zile avem zilnic jocuri si concursuri organizate de echipa noastra de animatie. Nici cei mici nu vor fi lasati deoparte pentru ca vor avea parte de o petrecere cu clovni, mascote, pictat pe fata, modelaj de banana”, mai precizeaza managerul.
Cei care se grabesc sa faca rezervari pana in luna martie beneficiaza de 10% reducere.