Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Subvenții de 60% pentru vacanțele turiștilor români în Egipt

Traversăm un sezon turistic mai interesant ca oricând. Tunisia a dispărut din oferta agențiilor de călătorii, din cauza atentatelor. Grecia se joacă de la o săptămâna la alta de-a uite Uniunea, nu e Uniunea, iar prețurile în Turcia au scăzut cu procente bune ca urmare a devalorizării masive a rublei. Și când toată lumea credea că nu se mai poate întâmpla nimic, o destinație consacrată pentru sejururile în regim charter se redeschide în forță. Egiptul s-a trezit din amorțeala ultimilor ani și a venit pe piața din România cu oferte incredibile. Un sejur la Marea Roșie cu all inclusive costă acum cât un bilet de avion.

O săptămână de casă și masă la all inclusive gratis

Campania face parte dintr-o amplă strategie de promovare a destinației pe termen lung, pusă la punct de către mai multe oficii de promovare, hotelieri şi organizații guvernamentale din Egipt. Pentru acest program, partea egipteană a ales să lucreze cu Christian Tour, cel mai mare turoperator de turism din România. La nivel de management, s-a format o echipă condusă de către, Maged Erian, unul dintre cei mai experimentați manageri de incoming din țara Cleopatrei. Mai mult, Maged a acceptat să se mute efectiv în România, pe toată perioada acestui proiect, devenind astfel manager commercial si responsabil de Egipt în cadrul Christian Tour.

”În ultimul timp am realizat imensa oportunitate pe care Egiptul o are în România, de a deveni cea mai îndrăgită destinație de curse charter, a declarat Maged Erian. E un pariu îndrăzneț, pe care ne propunem să-l câștigăm cu răbdare, îndemânare și oferte speciale ce par incredibile pentru o destinație exotică și cu servicii turistice atât de complexe. Pentru a deschide apetitul turiștilor români, toți partenerii implicați în proiect, de la hotelieri la ofiicii de promovare și factori locali, au hotărât să aloce un număr mare de gratuități turiştilor. În anumite situații, clienţii plătesc doar contravaloarea biletului de avion și au parte de o săptămână de sejur cu cazare şi masa la condiţii de all inclusive sau ultra all inclusive. Astfel că prețurile pentru un sejur în Egipt pornesc de la doar 299 euro.”

Jumătate de preț față de Turcia, plaje exotice unice în lume și obiective turistice vedetă

Charterele pornesc încă de la începutul lui august, atât pentru Hurghada cât și pentru Sharm-el-Sheikh, iar zborurile sunt garantate în fiecare zi de sâmbătă, până în luna decembrie.

”Proiectul Ministerului Turismului din Egipt, de a intra masiv pe piața românească de turism, a venit concomitent cu cercetările noastre intense în scopul impunerii unei noi destinații de volum pe piața charterelor din România, declară Marius Pandel, CEO al Christian Tour. Experiența și subvențiile oferite de către partenerii noștri ne onorează și ne obligă față de publicul nostru fidel. În general, vom aplica un plan de marketing asemănător celui din urmă cu cinci ani, când am lansat pachetele de Senior Voyage, atunci când guvernul spaniol a venit cu sponsorizarea pentru vacanțele seniorilor. Diferența este că acum subvenția se adresează tuturor categoriilor de public. Și atunci am avut sprijinul unor importante foruri guvernamentale sau private și am construit unul dintre cele mai iubite și mai de succes produse turistice din România. ”

Echipa de la Christian Tour consideră că Egiptul rezumă toate nevoile turistului român de curse charter. Are all inclusive de calitate la jumătate de preț față de Turcia, atracţiile sale turistice (precum piramidele, Nilul ori marile temple) sunt mult mai vechi și mai renumite decât cele ale Europei, fiind considerate adevărate vedete la nivel mondial, iar plajele exotice ale Mării Roșii oferă posibilități de relaxare și divertisment peste tot ceea ce există acum în jurul României la cinci - șase ore de zbor. În plus, Egiptul este o destinație ideală pentru tot timpul anului, se potrivește oricărui tip de turist și se află la doar trei ore de zbor de România.

Christian Tour, una din cele mai mari agenții de turism din România, a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 52 de milioane de euro, cifră care o clasează în topul agențiilor de turism din România. Cu o istorie de 18 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 30 de agenții proprii în toată România, plus o filială la Chișinău și cca. 168 de angajați, rămânând în continuare cel mai mare tour operator pe vacanțe de tip charter din România și lider de piață pentru numărul de turiști care au ales să călătorească cu acesta.

Recomandari