Căutare Live

Top 3 motive pentru care să mergi de Revelion în Delta Dunării

Orice vacanță este un prilej de bucurie, mai ales dacă este în locații deosebite și este procurată și la prețuri avantajoase.

Trei motive pentru care să mergi de Revelion în Delta Dunării

De aceea, dacă vrei o alternativă la ofertele de Anul Nou din obișnuitele locații din țară, petrece Revelionul în Deltă, în mijlocul naturii, unde uiți de bilanțurile de la muncă și de stresul zilnic, iar timpul se scurge lent asemenea apelor liniștite ale Dunării.

Prin urmare, dacă nu ai deja planificată locația și cauți în continuare o destinație pentru Revelion, departe de aglomerația urbană, de petrecerile vecinilor, sau de zgomotele puternice produse de artificii și petarde, poți alege Delta Dunării. De ce anume? Vei afla în continuarea acestui articol.

Locație specială pentru întâmpinarea Noului An

Dacă Revelionul are o semnificație mai importantă pentru tine, atunci e nevoie ca întâmpinarea Noului An să o faci într-un loc special, precum este Delta Dunării. Din anul 1991 a fost inclusă în patrimoniul UNESCO și a fost declarată Rezervație a biosferei.

Deși va fi iarnă, în Delta Dunării vremea este mai blândă, de aceea rămân numeroase specii de păsări pradatoare, iar apele Dunării nu îngheață atât de repede, abia de la jumătatea lunii ianuarie și aceasta doar odată la 7 ani. Datorită acestui fapt, poți și la finalul lunii decembrie să te plimbi cu barca printre copacii îmbrăcați în chiciură. În Deltă, orice plimbare cu barca este un bun prilej de explorare a spațiului feeric al Dunării, care și în timpul iernii are peisaje deosebite.

Turism cultural și culinar între oameni primitori de oaspeți

Datorită dezvoltării mai lente a turismului în Delta Dunării de-a lungul anilor – pentru protejarea cât mai bună a rezervației de floră și faună, încă mai poți afla sate locuite de lipoveni, care păstrează tradițiile și obiceiurile lor vechi. De Anul Nou, copiii merg prin sate cu Sorcova și Plugușorul, iar oamenii merg la biserică în costumele lor populare.

În Deltă, mâncarea este gătită în continuare după reţete vechi, iar întâlnirea cu oricare dintre ei este un prilej de a le cunoaște cultura și a învăța din tainele lor despre pescuit sau despre cele mai gustoase metode de a prepara peștele.

Ajungi repede și cheltui mai puțini bani

Pentru o minivacanță, precum este cea de Revelion, timpul este unul esențial. De aceea, spre deosebire de locațiile de pe Valea Prahovei sau alte zone care au devenit mult prea aglomerate și ajungi să stai în coloană de mașini, drumul spre și dinspre Delta Dunării este mult mai liber.

Totodată, și pachetele turistice sunt mai ofertante datorită prețului avantajos, de exemplu, 325 euro de persoană pentru 3 nopți de cazare, cu pensiune completă (toate mesele incluse și cina festivă din data de 31 decembrie), plus transferul cu barca asigurat. Este oferta Green Village Resort 4* aflat în Sfântu Gheorghe, la întâlnirea între Dunăre și Marea Neagră.

Pe lângă facilitățile pe care le poți găsi la cazare și mesele festive, sunt incluse în preț plimbări prin Deltă ori la malul mării sau chiar servicii de wellness și spa.

Citește și
colaj de footgrafii cu raed arafat si vaccin
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Colaj cu Sânziana Buruiană, îmbrăcată în roz
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
colaj de fotografii cu liviu varciu cu masca la spital si acasă
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Mai multe articole
Munţii Apuseni, în lista destinaţiilor de top CNN. Străinii despre România: "O comoară!"... Welcome Early Booking 2020! Delta Dunării, destinația perfectă unde să petreci vacanța de primăvară...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri