Vrei sa vizitezi Japonia? O agentie de turism nipona ofera 10.000 de zboruri gratuite!

Anul viitor Japonia va oferi turistilor 10,000 de zboruri gratuite. Ideea apartine unei agentii de turism, care incearca sa atraga cat mai multi turisti straini sa viziteze tara, informeaza telegraph.co.uk.

Japonia se confrunta cu o situatia delicata care afecteaza foarte mult turismul. Numarul vizitatorilor din acest an este foarte scazut in comparatie cu alti ani. Increderea turistilor a scazut foarte mult si strainii nu mai au curaj sa viziteze Japonia, dupa ce anul acesta, in luna martie, un cutremur puternic si un val nimicitor tip tsunami au provocat o explozie violenta la centrala nucleara de la Fukushima.

Persoanele interesate sa profite de aceasta oferta atractiva trebuie doar sa-si rezerve zborul pe site-ul agentiei si apoi sa detalieze, in cateva cuvinte, ce orase din Japonia ar dori sa viziteze. Oferta include doar costurile de transport, nu si cele de cazare.

Apoi, la intoarcerea din Japonia turistii isi vor scrie impresiile despre aceasta calatorie iar agentia le va publica pe internet. Totul, in speranta ca numarul turistilor sa creasca din nou.

Autoritatile sunt optimiste si spera ca impresiile pozitive ale turistilor sa le trezeasca interesul si celorlalti si astfel tot mai multi oameni sa viziteze Japonia.

Programul va incepe in luna aprilie anul viitor si a primit deja aprobarea guvernului japonez. In primele trei luni de la explozia reactorului de la centrala nucleara Fukushima, numarul turistilor a scazut cu mai mult de 50%.

Foto: dreamdestinations.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri