Căutare Live

Urări de LA MULȚI ANI! Cele mai frumoase mesaje de aniversări

Ziua de naștere este una dintre cele mai importante zile din an, dacă nu, poate cea mai însemnată. Dacă mai pui și aniversările celor dragi, atunci clar trebuie să acordăm atenție mesajelor de la mulți ani.

Ziua de naștere este una dintre cele mai importante zile din an, dacă nu, poate cea mai însemnată. Dacă mai pui și aniversările celor dragi, atunci clar trebuie să acordăm atenție mesajelor de la mulți ani.

Trebuie să știi care sunt cele mai frumoase 15 urări de „La mulți ani”:

1. Fie că ziua de azi să fie cea mai fericită zi din viață ta! Și fie că ziua de mâine să fie și mai fericită decât cea de azi! La mulți ani!

2. Să primești flori de ziua ta... Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare... La mulți ani!

3. Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Crează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții... și în timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani!

4. Deși nu pot fi acum alături de ține, îți doresc tot binele și sper că un an în plus să te ajute să descoperi dragostea adevărată. La mulți ani!

5. Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericit și amintește-ți un lucru: azi e ziua cea mai specială din an așa că trăiește-o la maxim! La Mulți Ani!

6. În această zi specială îți doresc să găsești dragoste și fericire în orice lucru și în orice persoană din viață ta! La mulți ani!

7. La Mulți Ani, cu ocazia aniversării, multă sănătate și bucurie! Să fii fericit/a, dar și să faci fericiți pe alții. Să fii iubit/a, dar și să răspândești iubire în jurul tău. Să ai parte de tot ce e frumos în lumea asta și toate visele să ți se împlinească!

8. Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!

9. Credeai că am uitat de o zi atât de specială precum nașterea ta? Îți trimit din tot sufletul acest mesaj de la mulți ani și te asigur de prietenia mea veșnică!

10. Cunoști pe cineva căruia trebuie să îi trimit un mesaj de La mulți ani, vreo aniversare? Dacă știi de ceva petreceri, anunță-mă, pentru că nu am mai mâncat prăjituri de mult și îmi scade glicemia!

11. Îți doresc că în fiecare an numărul de lumânări să scadă și numărul de petreceri, torturi și urări de La mulți ani să crească!

12. Ți-aș ură împlinirea tuturor dorințelor, dar mi-e teamă că dacă se adeverește, la anu' nu o să mai am ce să-ți doresc. La mulți ani!

13. O zi din an este a ta. Și pentru că e a ta este cea mai frumoasă zi a anului. Să te bucuri de ea împreună cu cei dragi. La mulți ani!

14. Îți doresc să știi ce cauți în viață, să-ți dai seamă când ai găsit ce ai nevoie și să ai norocul de a păstra ceea ce te face fericit/a. La mulți ani!

15. De ziua ta îți doresc să fii înconjurat/a de prieteni, să asculți muzica ta de suflet, să lumineze orașul în jurul tău...La mulți ani!

Sursa: perfecte.ro

Foto: pixabay

Celebrul ritual al Babei Vanga pentru noroc la bani! Toți cei care l-au încercat spun că s-au îmbogățit peste noapte!... Primul simptom că ești însărcinată. Semnul care prevestește că aștepți un copil...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri