Antena Căutare

Angela, mama lui Laurenţiu, e foc și pară!: "Fiul meu nu i-a dat Ştefaniei speranţe, şi le-a făcut singură! Fata e un copil și atâta tot"

Angela, mama lui Laurenţiu, a intervenit telefonic la "Mireasă pentru fiul meu" şi a vorbit despre situaţia fiului ei şi a Ştefaniei!

Angela, mama lui Laurenţiu, a intervenit telefonic la "Mireasă pentru fiul meu" şi a vorbit despre situaţia fiului ei şi a Ştefaniei!

Încă n-a format un cuplu, dar Laurențiu se gândește deja la nuntă! Dar nu cu Ștefania, ci cu Alina.

"Fiul meu nu i-a dat Ştefaniei speranţe, şi le-a făcut singură! Fata e un copil și atâta tot" , a spus mama lui Lau.

Anghel Laurențiu Mihai a intrat de curând în Casa Mireselor. La numai 23 de ani, tânărul din Slatina nu mai vrea să fie burlac!


Laurențiu s-a caracterizat ca fiind ambițios, răbdător, inteligent, dinamic și cu simțul umorului și a declarat că îi place foarte mult adrenalina și îi place să-și testeze limitele. Laurențiu este pasionat de mașini și drifturi. Tânărul a afirmat că au fost weekend-uri în care a preferat să nu iasă în club, ci să stea într-un garaj și să lucreze la mașina lui.

Mădălin, luptă aprigă pe la spatele lui Andrei: "Vrea să-mi arate că poate oricând să mi-o ia pe Mădălina!"... Pe Mădălin din Casa Mireselor îl știe toată lumea, dar cum arată IULIA, sora lui! Băiatul a plâns de s-a „cutremurat” că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x