Antena Căutare

Anunț important făcut de Paula Chirilă de la „Mireasă pentru fiul meu!” Telespectatorii: ”Era și timpul!”

Prezentatorea emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, Paula Chirilă, a revenit pe scenă. Frumoasa actriță i-a anunțat pe admiratori că va reveni pe scenă într-un spectacol de teatru:

Prezentatoarea emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, Paula Chirilă, a revenit pe scenă. Frumoasa actriță i-a anunțat pe admiratori că va reveni pe scenă într-un spectacol de teatru:

„Duminică viitoare, 4 decembrie, jucăm şi pentru bucureşteni comedia "Nimic nu-mi scapă" de A.D. Hertz la Teatrul de pe Lipscani”, a scris artista.

În afară de moderarea uneia dintre cele mai iubite emisiuni din România, Paula Chirilă își dedică timpul și pentru prima dragoste a ei: teatrul.

Telespectatorii: ”Era și timpul, felicitări!”

Duminica viitoare, iubitorii de teatru o pot vedea pe actriță într-un spectacol inedit, plin de adrenalină, joc scenic și intrigă.

Valentin, de la „Mireasă pentru fiul meu”, prins cu mâța-n sac. O înregistrare îi poate pune în pericol prezența în emis... Emilia și Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu”, prima fotografie postată după trei luni! Fanii, impresionați de cei d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x