Antena Căutare

Casa Mireselor se zguduie din temelii! De data asta, toată lumea a rămas consternată! Edith și Ali au încălcat celebra regulă 25? Nu s-au mai putut abține!

Mai e mult până ce vor reveni la o viață normală, în afara Casei Mireselor, însă doi dintre concurenţi de la „Mireasă pentru fiul meu” par să nu mai aibă răbdare. Este vorba despre Edith și Ali care au uitat de prezenţa camerelor de supraveghere.

Mai e mult până ce vor reveni la o viață normală, în afara Casei Mireselor, însă doi dintre concurenţi de la „Mireasă pentru fiul meu” par să nu mai aibă răbdare. Este vorba despre Edith și Ali care au uitat de prezenţa camerelor de supraveghere.

Sunt împreună de ceva timp, dar celebra regula 25 le stă în calea fericirii depline. Aflaţi în Casa Mireselor, cei doi s-au mângâiat şi sărutat, uitând de faptul că nu au voie să facă aşa ceva în emisiune.

Unii fani cred că au făcut dragoste, în timp ce alții scriu pe un grup dedicat emisiunii că cei doi amorezi s-au oprit la preludiu. Vi ce credeți?

Georgiana de la "Mireasă pentru fiul meu", curtată de un fost concurent! Despre cine este vorba?... Bebe de la "Mireasă pentru fiul meu" se dezlănţuie! "Deja săriți calul. Atâta bătaie de joc...Lăsați-o în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x