Antena Căutare

Casa Mireselor se zguduie din temelii! Ioana, cea care susține că a rămas însărcinată cu Cristi: ”Nici nu se pune problema să nu păstrez sacina. Ai mei mă susțin”

Ioana, tânăra care susține că a rămas însărcinată cu Cristi, afirmă că dorește să păstreze copilul.

Ioana, tânăra care susține că a rămas însărcinată cu Cristi, afirmă că dorește să păstreze copilul.

”Nici nu se pune problema să nu păstrez sacina. Ai mei mă susțin”, a declarat tânăra.

În replică, Cristi a vorbit la ”Mireasă pentru fiul meu”, despre tânăra care îl acuză că a lăsat-o însărcinată: ”Meseria Ioanei este de escortă. Eu n-am plătit pentru că m-a recunoscut!”. Oare ce părere are Andrada, fosta iubită care e de asemenea participantă în Casa Mireselor?

Andrada și Cristi s-au cunoscut în cel de-al patrulea sezon ”Mireasă pentru fiul meu” și au decis să își încerce împreună norocoul în iubire. Din nefericire, relația s-a terminat, iar viețile lor au luat-o pe drumuri separate. De curând, s-au reîntâlnit ca simple cunoștinte în cadrul show-ului matrumonial. Acum, Cristi e acuzat că a lăsat o altă tânără gravidă.

Cristi și Andrada, schimb dur de replici dure: ”Șșș..., cu cine îți permiți!”... Ultimele fotografii cu Lavinia și Eduard de la „Mireasă” au surprins pe toți fanii emisiunii! Susținătorii: „Veți deven...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x