Antena Căutare

Cassandra de la „Mireasă pentru fiul meu”, îndrăgostită lulea: „Cred că încep să fiu dependentă de iubirea ta!”. Cum arată alesul ei și de ce e o iubire imposibilă

Cassandra, una dintre cele mai controversate foste concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”, s-a îndrăgostit lulea! Bruneta este mai fericită ca niciodată! 

Cassandra, una dintre cele mai controversate foste concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”, s-a îndrăgostit lulea! Bruneta este mai fericită ca niciodată!

În ultimul timp, Cassandra a postat mai multe fotografii pe contul ei de Facebook alături de iubitul ei. Și foarte multe declarații de dragoste.

„Cred că încep să fiu dependentă de iubirea ta și tot ce vreau e să simt inimioara ta cum bate pentru mine, aș vrea să mă ții în brațe, aș vrea să-mi spui cât de mult mă iubesti… !”, e doar una dintre dovezile brunetei pentru alesul ei.

Radu lucrează în Anglia și e un tânăr pasionat de sport și de muzică de petrecere. Distanța pare să-i afecteze foarte mult pe cei doi amorezi.

Cassandra, o concurentă „irepetabilă”

Cassandra s-a remarcat în cadrul emisiunii matrimoniale "Mireasă pentru fiul meu". Deși inițial părea extrem de rezervată, fanii au fost uimiți de trecutul tinerei, ea fiind dansatoare la bară. încercat să îşi găsească liniştea în braţele lui Robert, un alt concurent, însă nu i-a reuşit. Finalmente, criticile i-au adus eliminarea din casa Mireasă pentru fiul meu”.

Iulia și Ana-Maria de la "Mireasă pentru fiul meu" au ignorat pedeapsa primită. Urmează o nouă sancțiune!... Ana-Maria de la "Mireasă pentru fiul meu" acuză: ”Andrei încearcă să mă pună într-o lumină proastă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x