Antena Căutare

Cristian, unul dintre cei mai frumoși români, va intra în Casa Mireselor? Doamne, cum arată! Telespectatoare: „Ne înscriem pentru el!”

Casa Mireselor este are ușile deschis pentru noi concurenți, iar înscrierile sunt în desfășurare. Unele telespectatoare de-ale emisiunii sunt ispitite gândul de a participa la „Mireasă pentru fiul meu”, mai ales de când au aflat zvonul că un tânăr pe nume Cristian Daniel va veni în Casa Mireselor pentru a-și găsi jumătatea.

Casa Mireselor este are ușile deschis pentru noi concurenți, iar înscrierile sunt în desfășurare. Unele telespectatoare de-ale emisiunii sunt ispitite gândul de a participa la „Mireasă pentru fiul meu”, mai ales de când au aflat zvonul că un tânăr pe nume Cristian Daniel va veni în Casa Mireselor pentru a-și găsi jumătatea.

La cum arată tânărul, nici nu ne miră. Cu ochii azurii, mușchi de culturist și zâmbet de Hollywood, Cristi are toate șansele să cucerească concurentele rămase singure și să le ispitească pe cele deja „luate”. Mai mult, mai multe telespectatoare s-au arătat dispuse să vină în Casa Mireselor pentru el.

Nu putem confirma sau infirma faptul că noul concurent chiar va trece pragul casei „Mireasă pentru fiul meu”, cert e că ar fi o prezență interesantă în emisiune.

Fetelor, ce spuneți de el?

Familia Turcuman s-a lansat în afaceri! Adriana şi Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" au trecut la bucăt... Poveste de dragoste ca în filme! O fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", tratată regește de iubitu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x