Antena Căutare

Dar ce mișcări orientale! Miresica Adriana a dansat alături de prietenele ei, foste concurente la "Mireasă pentru fiul meu". Și ce show a ieșit!

Nunta Adrianei şi a lui Valentin s-a lăsat cu dansuri şi multă voie bună. Mireasa a savurat din plin momentul şi s-a distrat alături de prietenele ei, foste concurente în casa Mireasa pentru fiul meu.

Nunta Adrianei şi a lui Valentin s-a lăsat cu dansuri şi multă voie bună. Mireasa a savurat din plin momentul şi s-a distrat alături de prietenele ei, foste concurente în casa Mireasa pentru fiul meu.

Fetele s-au unduit ca nişte feline, au mişcat din şolduri şi au râs cu gura până la urechi. Ce să mai, s-au simţit bine şi s-a văzut din plin. Căsătoria celor doi îndrăgostiţi a fost prilej de reîntâlnire şi petrecere.

Dar fetele nu au fost singurele care au făcut atmosferă. Şi restul nuntașilor a luat parte la acest "moment oriental". Distracţie în toată regula!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nominalizările au lovit din nou! Cei doi concurenți care se află în cursa spre eliminare... Natașa de la "Mireasă pentru fiul meu", domnișoară de onoare răvășitoare la nunta Adrianei și a lui Valentin. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x