Antena Căutare

Dramă URIAȘĂ în familia „Mireasă pentru fiul meu”: „O boală necruțătoare a luat-o mult prea devreme”

Grupurile în care se află admiratorii fideli ai emisiunii difuzate până în primăvara acestui an de Antena 1 sunt pline cu mesaje de condoleanțe pentru familia îndurerată. Corina Vintilă, una dintre cele mai îndrăgite și active susținătoare ale show-ului, s-a stins din viață, lăsând în urma ei un mare gol. Potrivit informațiilor apărute pe grupuri, Corina suferea de o boală necruțătoare.

"Draga mea prietenă... drăguţa mea... crezi că pot să spun ceva?? Mă rog cerului să ajungi cu bine acolo unde ai plecat. Și drumul să îţi fie plin de bunătatea pe care ai arata-o pe pământ. Sufletul să Îți fie ușurat. Iar inima plină de bucurie întrucât ai realizat multe lucruri frumoase. Multe lucruri bune... Sper ca acolo sus sa Îți fie bine... Și dacă te întâlnești cu băiatul meu să îi spui că îmi e dor de el!! Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te aibă în paza și să te așeze la dreapta Sa!", este mesajul cu care a fost făcut anunţul trist.

"Dumnezeu să o odihnească! / Cum?! Nu pot să cred! / Te vom iubi mereu! Sunt în stare de şoc / O boală necruţătoare a luat-o de lângă noi", este un alt mesaj apărut pe grupuri.

„Cori, Dumnezeu sa te odihneasca in pace, greu de acceptat, dar vedem din nou ca viata este nemiloasa, doar noi putem sa avem mila unii fata de altii...pacat, mare pacat”, e un alt mesaj emoționant.

„Am ținut legătură cu ea mai mereu..La câteva zile vorbeam la telefon...păcat ca o boala necruțătoare a luat-o de lângă noi”,

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x