Antena Căutare

Elly şi Cristian, de la „Mireasă pentru fiul meu“, l-au arătat tuturor pe „copilul” lor. Fanii: „Nu e cam devreme?”

Elly şi Cristian formează unul dintre cele mai iubite cupluri care au ieşit din casă "Mireasă pentru fiul meu". Au câștigat sezonul al patrulea al emisiunii și de atuncii, sute de mii de fani îi urmăresc. 

Elly şi Cristian formează unul dintre cele mai iubite cupluri care au ieşit din casă "Mireasă pentru fiul meu". Au câștigat sezonul al patrulea al emisiunii și de atunci, sute de mii de fani îi urmăresc.

De curând, cei doi au publicat o imagine cu bradul lor de Crăciun. Nerăbdători, amorezii nu au mai avut răbddare și l-au împodobit încă de la începutul acestei luni. Au ales fundițe și podoabe colorate, pentru a anima încăperea. „Nu e cam devreme?”, au întrebat fanii.

Se pare că cei doi au vrut să-și aducă aminte de copilărie cât mai mult. Într-unul dintre comentarii, au scris că brăduțul e „copilul lor”, semn că s-au implicat foarte mult ca rezultatul să fie unul pe măsură.

Au reușit, voi ce spuneți?

Vai, vai, va stârni invidii! Denisa de la „Mireasă pentru fiul meu” le-a arătat tuturor ce a primit de la Moș Nicolae! F... Mămica Paula Chirilă, prezentatoarea de la „Mireasă pentru fiul meu”, le-a arătat tuturor cum l-a așteptat pe Moș Nicola...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x