Antena Căutare

Familia ”Mireasă pentru fiul meu” PROTESTEAZĂ: „Noi pe ea, pe Georgiana, o vrem înapoi! Foaie verde și-o sipică, o dorim de MIRESICĂ!”

Odată cu anunțul potrivit căruia cei care au părăsit competiția se pot întoarce la ”Mireasă pentru fiul meu”, fanii au fost primii care și-au exprimat preferințele.

Odată cu anunțul potrivit căruia cei care au părăsit competiția se pot întoarce la ”Mireasă pentru fiul meu”, fanii au fost primii care și-au exprimat preferințele.

„Noi pe ea, pe Georgiana, o vrem înapoi! Foaie verde și-o sipică, o dorim MIRESICĂ!”, a fost mesajul care a făcut vâlvă pe grupurile dedicate show-ului matrimonial.

Toți au plăcut-o, mai ales sex-apeeal-ului ei extraordinar, dar din păcate nu a rămas prea mult timp în competiție. Georgiana, tânăra din Galați care este animatoare, a plecat de la "Mireasă pentru fiul meu", sigură că ar putea cuceri orice bărbat, dar fără a reuși acest lucru!

În vârstă de 19 ani, concurenta este animatoare în cluburi de noapte.

Minunea s-a produs în afara competiției, căci ea și Ali, iubitul lui Edith, au devenit un cuplu.

Din primele informaţii, Goergiana nu are de gând să revină în Casa Mireselor, dar cine știe!

Vă reamintim că orice fost concurent se poate reîntoarce în Casa Mireselor! Paula Chirilă a declarat că „porțile sunt deschise!”, iar cel târziu luni, cei care au ieșit din Casa Mireselor se pot întoarce în concurs.

Liliana revine în Casa Mireselor? Îl lasă baltă pe Luțu, bătăușu' care era să o omoare? Fanii: „Lilișor, meriți un bărba... Gongul va bate, dar cel mai frumos concurent din istoria emisiunii e decis! Florin a anunțat: „Pregătit sa reintru la Mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x