Antena Căutare

Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu”, mai fericiți ca oricând pe pârtie! Imaginea care a făcut ravagii în rândul fanilor!

Deși s-a zvonit că au luat-o pe drumuri separate din cauza trădării, Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu” par mai îndrăgostiți ca oricând.

Deși s-a zvonit că au luat-o pe drumuri separate din cauza trădării, Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu” par mai îndrăgostiți ca oricând.

Cel puțin asta demonstrează o fotografie recentă pe care cei doi au postat-o pe pagina lor oficială. Cei doi s-au pozat pe pârtie, iar fericirea se citește pe chipul lor. Fanii au înroșit butonul de Like, mai ales că a existat zvonul că cei doi s-ar fi separat în urma trădării lui Edi.

Cert e că au depășit toate problemele. Tânărul și-a luat în brațe iubita, iar bruneta pare să fie o răsfățată și jumătate. Nu ne-ar mira ca în curând iubirea se se împartă la trei.

V-a fost dor de ei?

Maria spune adevărul despre motivele pentru care a fugit din casa "Mireasă pentru fiul meu"! "Nu mă rog d... Mama lui Edith, despre fostul iubit al fiicei sale: "Ali și-a refăcut viața!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x