Antena Căutare

Mesaj emoționant pentru Mirela Vaida de la o fostă concurentă: „Mă simt onorată că am avut ocazia să cunosc o doamnă, o mamă, o actriță, un om deosebit!”

Denisa de la ”Mireasă pentru fiul meu” nu a reușit să își întâlnească sufletul pereche în competiția matrimonială, însă a rămas profund recunoscătoare fostei prezentatoare, Mirela Boureanu Vaida. 

Denisa de la ”Mireasă pentru fiul meu” nu a reușit să își întâlnească sufletul pereche în competiția matrimonială, însă a rămas profund recunoscătoare fostei prezentatoare, Mirela Boureanu Vaida.

„Mă simt onorată că am avut ocazia să cunosc o doamnă, o mamă, o actriță, un om deosebit! Am intrat acolo exact cum spuneați ca niște manechine în vitrină au fost persoane care ne-au susținut, care au dat cu pietre indiferent de situație am fost zilnic prezenți și cât am putut de luptători! Va mulțumesc că de fiecare dată m-ați pus într-o lumină frumoasă, m-ați înțeles, ne-ați înțeles și ați fost alături de noi! Sunteți făcută pentru a intră în contact cu oamenii și pentru a fi alături de ei! Am avut foarte multe de învățat de la această experiență, de la această doamnă minunată! Îmi pare enorm de rău că nu va mai văd la tv atât de des dar fiecare lucru are un început și un sfârșit ....ce este clar? Faptul că sunteți unică și nimeni niciodată nu va poate lua locul ! Vă iubesc și vă respect din suflet!”, a scris fosta concurentă pe Facebook.

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu”, propunere inedită pentru fani: „Prin participarea la acest concurs, poți fi tu ... Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu”, poză incendiară cu un băiat! S-au pozat în ipostaze fierbinți, direct în baie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x