Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida, primele imagini cu micuțul Vladimir! O toamnă de poveste alături de Carla și bebeluș

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoarea de la "Mireasă pentru fiul meu", le-a arătat fanilor o fotografie cu ea și cei doi copilași. Poza a fost făcută în parc și este prima imagine în care vedeta le arată pe Vladimir, băiețelul ei, celor care o iubesc. 

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoarea de la "Mireasă pentru fiul meu", le-a arătat fanilor o fotografie cu ea și cei doi copilași. Poza a fost făcută în parc și este prima imagine în care vedeta le arată pe Vladimir, băiețelul ei, celor care o iubesc.

Deși e în cărucior și nu i se vede chipul, fanii au fost încântați să facă cunoștință cu micuțul. La fel de entuziasmați au fost să o vadă și pe Carla, fetița Mirelei.

„Bravo Mirela! Bună treabă ai făcut. Să-ți trăiască printisorii și voi pe lângă ei ani mulți sănătoși și fericiți. Pupici!”, i-a transmis o admiratoare.

Mirela Boureanu Vaida a născut, la finalul lunii august, cel de-al doilea copil. Fosta prezentatoare a emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” a adus pe lume un băiețel de nota 10, botezat Vladimir Alexandru. ”Bine ai venit pe lume, Vladimir Alexandru!! M-ai făcut mămică de băiat și sunt tare fericită! Tot azi sărbătorim împreună 1 anișor și 6 luni alături de surioara mai mare, Carla Maria! Ce-mi pot dori mai mult? Mulțumesc dnei doctor Cezara Bucur care a făcut din cele 2 nașteri naturale cele mai frumoase experiențe de viață, personalului maternității, pentru profesionalism și căldura umană, dar, mai ales, vouă, pentru miile de cuvinte frumoase, felicitări și urări de bine! Vă îmbrăţişez cu drag și dor pe fiecare în parte!”, a fost mesajul emoționant transmis de Vaida micuțui ei, imediat ce bebelușul a venit pe lume.

N-a avut noroc în dragoste, dar soarele a răsărit pe strada ei! Denisa de la "Mireasă pentru fiul meu", lângă ... Situație fără precedent în casa „Mireasă pentru fiul meu”! Două concurente au leșinat în direct!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x