Antena Căutare

Natașa de la "Mireasă pentru fiul meu", domnișoară de onoare răvășitoare la nunta Adrianei și a lui Valentin. S-a pozat cu Mirela Vaida și arată senzațional! Nu mai e durdulie!

Dragostea celor doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", Adriana și Valentin,  a înflorit  odată cu jurămintele pe care şi le-au făcut în faţa lui Dumnezeu. Înconjuraţi de toate persoanele dragi lor şi cu foarte mari emoţii, Adriana şi Valentin s-au căsătorit religios.

Dragostea celor doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", Adriana și Valentin, a înflorit odată cu jurămintele pe care şi le-au făcut în faţa lui Dumnezeu. Înconjuraţi de toate persoanele dragi lor şi cu foarte mari emoţii, Adriana şi Valentin s-au căsătorit religios.

Alături le-a fost și foste concurente ale show-ului matrimonial, cât și fosta prezentatoare a emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, însoțită de soțul ei. Nu a lipsit nici buna prietenă de-a miresei, Natașa, venită tocmai de la Sălaj pentru fericitul eveniment.

Fosta concurentă, renumită în trecut pentru formele ei rubensiene, a impresionat cu noua siluetă! Natașa a slăbit enorm de mult, iar rochița neagră, la care a accesorizat un colier supradimensionat, nu a făcut decât să-i pună în evidență talia trasă (aproape) prin inel!

Petrecerea a fost una de pomină! S-a dansat, s-a chiuit şi s-a râs la fel de mult. Însurăţeii s-au bucurat din plin de acest moment important din viaţa lor, alături de familie si prieteni.

Dar ce mișcări orientale! Miresica Adriana a dansat alături de prietenele ei, foste concurente la "Mireasă pentru f... Ți se sfâșie inima de durere! Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu”, surprinsă mai tristă ca niciodată! Părăsită de iub...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x