Antena Căutare

Pe Mădălin din Casa Mireselor îl știe toată lumea, dar cum arată IULIA, sora lui! Băiatul a plâns de s-a „cutremurat” cămașa pe el din cauza despărțirii

De sensibilitatea lui Mădălin din Casa Mireselor ne-am convins cu toții. Tânărul a plâns în repetate ori în emisiune, mai ales de când mama lui, doamna Constantina, a plecat din show-ul matrimonial, decisă să pună capăt unui mariaj în care nu se regăsea.

De sensibilitatea lui Mădălin din Casa Mireselor ne-am convins cu toții. Tânărul a plâns în repetate ori în emisiune, mai ales de când mama lui, doamna Constantina, a plecat din show-ul matrimonial, decisă să pună capăt unui mariaj în care nu se regăsea.

Băiatul a fost extrem de afectat de separarea părinților și ar fi avut nevoie mai mult ca niciodată de Iulia, sora lui mai mică care-l înțelege perfect. De altfel, fata trece prin aceeași experiență traumatizantă ca și fratele ei!

Tânăra este extrem de frumoasă și nu ne-ar mira deloc dacă ar fi o viitoare mireasă în emisiune. Ce spuneți, ați vrea să o vedeți în emisiune?

Mădălin are 23 de ani și vine din Buzău și a intrat inițial în casa ”Mireasă pentru fiul meu” alături de mama lui, Constantina.

Angela, mama lui Laurenţiu, e foc și pară!: "Fiul meu nu i-a dat Ştefaniei speranţe, şi le-a făcut singură! Fata e... Un nou cuplu în Casa Mireselor?! Ali e amintire, iar inima ei e dornică de iubire! Ionuţ a depus eforturi serioase pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x