Căutare Live

Traian și Corina Enea de la MPFM vor fi părinți pentru a doua oară. Cuplul a postat poză cu ecografia fătului

Corina și Traian au fost doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți din show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu. Chiar dacă dragostea lor părea că nu se va sfârși niciodată, după ce au încheiat emisiunea au luat-o pe drumuri separate, dar nu la scurt timp s-au unit. Destinul le-a puse în brațe un copil superb, iar în urmă cu puțin timp ei au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară.

Traian și Corina Enea de la MPFM vor fi părinți pentru a doua oară. Cuplul a postat poză cu ecografia fătului

Antena 1/Mireasă pentru fiul meu

Corina și Traian erau două persoane în căutarea dragostei. Emisiunea matrimonială Mireasă pentru fiul meu le-a dat ocazia să descopere că pot forma un cuplu și că au foarte multe calități împreună. Cu toate acestea, după ce emisiunea și-a închis porțile, cei doi au decis că o viață împreună nu pot avea, însă destinul le pregătea altceva.

Traian și Corina Enea de la MPFM vor fi părinți pentru a doua oară

Nu după mult timp s-au împăcat, iar din dragostea lor a luat naștere o fetiță superbă, blondă cu ochi albaștri, care le seamănă perfect. Timpul și-a pus amprenta asupra dragostei lor, devenind din ce în ce mai puternică, iar Dumnezeu i-a binecuvântat cu încă un copilaș.

Bărbatul a fost cel care a publicat imaginea unei ecografii cu bebelușul care așteaptă să vină pe lume. Atât de îndrăgiți au fost că încă mai au susținători și oameni care le urmăresc activitatea și îi admiră pentru parcursul pe care l-au avut. Vestea că cei doi vor deveni din nou părinți a făcut înconjurul internetului, iar pe grupuri au circulat imagini cu ecografia fătului.

Citește și: Traian și Corina Enea de la MPFM au o fetiță superbă. Cu cine seamănă

Ei sunt foarte activi pe rețetele de socializare, unde publică atât fotografii de cuplu, cât și imagini cu fructul iubirii lor, căci acum sunt trei. În 2018, tânăra timidă, originară din Bacău, a adus pe lume o fetiță care-i seamănă perfect.

Micuța lui Traian și al frumoasei sale partenere seamănă perfect cu frumoasa Corina. Copila i-a moștenit ochii albaștri, zâmbetul inocent, iar în cea mai recentă imagine postată de tatăl său, aceasta pare desprinsă dintr-o revistă.

Aflată în apă, cu cârlionții uzi și picături de apă pe față, fetița zâmbește la aparatul de fotografiat. Secțiunea de comentarii a fost plină de complimente, iar unii dintre internauți nu au putut trece cu vedera asemănarea cu mama sa.

Citește și: Corina și Traian, foști concurenți la Mireasă pentru fiul meu, surpriză mare pentru fani! Au devenit părinții unei fetițe minunate. Prima imagine cu micuța: "Nu înţeleg întorsătura asta a lor"

Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x