Antena Căutare

Ultimele fotografii cu Lavinia și Eduard de la „Mireasă” au surprins pe toți fanii emisiunii! Susținătorii: „Veți deveni părinți?”

Ultimele fotografii cu Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu” au surprins pe toți fanii emisiunii show-ului matrimonial!  Susținătorii: „Veți deveni părinți?”

Ultimele fotografii cu Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu” au surprins pe toți fanii emisiunii show-ului matrimonial! Susținătorii: „Veți deveni părinți?”

Foștii concurenți nu au dat niciun răspuns, dar dacă Lavi nu e însărcinată, perspectiva unui bebeluș este una pe acre cei doi o au în vedere de mai mult timp.

Lavinia şi Eduard, calificați pe locul al doilea în Marea Finaală, au rămas apropiați de fani și nu ezită să se fotografieze cu aceștia ori de câte ori au ocazia.

Deși nu e sigur dacă fosta concurentă e sau nu gravidp, Lavi și Edi au toate șansele să devină părinți în viitorul apropiat.

Casa Mireselor se zguduie din temelii! Ioana, cea care susține că a rămas însărcinată cu Cristi: ”Nici nu se pune proble... Un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a spus „DA!” iubitei sale însărcinate. FOTOGRAFII de la cun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x