Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Deni a apărut pe internet cu o schimbare radicală la păr. Cum arată soția lui Viorel cu noua înfățișare

Se pare că ieșirea din casa Mireasa îi prinde bine concurentei din sezonul 6. Pe lângă răsfățul pe care i-l oferă soțul ei, Deni are grijă să își satisfacă și singură poftele și chiar să apeleze la o schimbare de înfățișare dacă simte nevoia. Iată cum arată concurenta cu noua culoare la păr.

Mireasa sezon 6. Deni a apărut pe internet cu o nuanță nouă la păr. Cum arată soția lui Viorel cu schimbarea de look

Antena 1

Deni și Viorel formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Mireasa sezon 6. Cei doi tineri trăiesc, acum, o frumoasă poveste de dragoste și s-au cununat în Finală, după ce au cântărit îndelung decizia.

Citește și: Mireasa sezon 6. Cum au apărut pe internet Deni și Viorel, după ce s-au căsătorit spontan în Finală

Cum arată Deni, fosta concurentă de la Mireasa sezon 6, cu noua schimbare de look: „Te-ai vopsit, ce frumos îți sta!”

Deni și Viorel și-au obișnuit, deja, fanii cu aparițiile pe internet, cei doi foști concurenți de la Mireasa 6 bucurându-se de o comunitate mare de urmăritori. De Crăciun, cei doi au petrecut împreună, acasă la Viorel și nu au ratat momentul, imortalizându-l printr-o fotografie publicată pe internet:

„Crăciun fericit!!”, a notat Viorel la descrierea imaginii în care își ține soția în brațe, într-un decor de poveste, pe care l-au amenajat cu toții.

De această dată, Deni s-a filmat în timp ce dansa și cânta, urcând clipul pe platforma TikTok. Ceea ce au putut observa urmăritorii săi a fost faptul că tânăra s-a vopsit blondă, iar noua înfățișare o prinde de minune!

@denisastavar ✨Maleta mea o găsiți pe instagram ▶️ Devio Fashion✨ #@Viorel🍾 @Devio Fashion #fashion #style #elegance #sexy #clothes #women #mireasa #capriciileiubirii #online #dressup #lengerie #romania #fyp #viral ♬ Bam Bam Bam - Berechet

Bluza roșie pe care o poartă o încadrează perfect cu noua culoare de păr. Este evident că și fosta concurentă Mireasa este încântată de rezultat, dorind să le arate și admiratorilor cum îi stă blondă. Iar vorbele de laudă au curs la clipul tinerei:

„Te-ai vopsit, ce frumos îți stă!”/„Foarte frumoasă!”/„Ce nuanță la vopsea ai la păr?”, au fost o parte dintre comentariile scrise de oameni la clipul fetei.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Deni și Viorel au spus „DA”. Tinerii i-au ținut în suspans pe toți până în ultimul moment

Deni și Viorel s-au căsătorit în Finala Mireasa, sezon 6

„Iubire, vreau să îți mulțumesc că m-ai învățat să-mi exprim sentimentele și totodată m-ai făcut să merg pe calea lor. Îți sunt recunoscător că ai ales să fac parte din viața ta și că ești lângă mine și că ai fost mereu alături de mine. Îți mulțumesc că mm-ai acceptat așa cum sunt. Tot ce pot să-ți promit e că brațele mele vor fi mereu deschise pentru tine și sufletul la fel. Te iubesc enorm de mult”, a spus Viorel.

„Iubirea mea, vreasu să știi că mă simt recunoscătoare pentru tot ce mi-a fost dat să trăiesc alături de tine. Profit de acest moment pentru a-ți mulțumi pentru că ai fost lângă mine în momentele frumoase, dar și în cele mai puțin frumose, m-ai susținut necondiționat și pot spune că datorită ție mi-am descoperit laturi pe care nu știam că le am. Indiferent de ce va urma, vreau să știi că plec cu tine de mână, cu promisiunea că-ți voi fi alături indiferent de ce se va întâmpla”, a spus Deni.

Cei doi au spus „DA” din toată inima”.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Deni a plâns cu o zi înainte de posibila cununie. Nesiguranța i-a afectat pe ea și Viorel

Mireasa, sezonul 2. Bianca și Mihai formează un cuplu extrem de frumos. Cum s-au fotografiat cei doi. Imaginea îți taie ...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Ultimele știri
x