Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Irina, prima reacție după ce a plecat din casă. Cum s-a afișat în online cu un fost concurent.

Irina a părăsit casa Mireasa și a avut o prima reacție la câteva ore de la plecarea sa. Ce a postat ea în mediul online și cu cine a petrecut seara.

colaj foto ce a făcut Irina după ce a părăsit competiția Mireasa Galerie
Irina, prima reacție după ce a plecat din casa Mireasa | Instagram / Antena 1

La câteva ore de când a plecat din casa Mireasa, Irina s-a filmat în timpul unei plimbări prin București.

Fosta concurentă de la Mireasa sezon 7 care este originară din Republica Moldova a făcut un story în care le spunea fanilor ei din mediul online că e singură, însă la scurt timp s-a afișat c un fost concurent din casă. Iată cu cine a petrecut Irina în prima seară de după eliminare.

Mireasa sezon 7, 30 iunie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Irina de la Mireasa, sezon 7, întâlnire cu un fost concurent din casă

Irina mai avea doar un pas până la marea finală Mireasa, însă s-a bucurat enorm că a fost eliminată din competiție. A fost în show-ul matrimonial încă de la început, a încercat o serie de relații, însă nu s-a legat nimic.

Astfel, vineri seara, Irina s-a bucurat de prima ei seară în oraș după șase luni în casa Mireasa. Fosta concurentă nu a ieșit singură, așa cum voia ea să inducă inițial, ci a fost acompaniată de Zain, fostul concurent Mireasa sezon 7.

„Eu sunt afară, mă plimb și nu cunosc pe nimeni în București. Sunt tristă”, a spus Irina. Zain a apărut și el în cadru la scurt timp: „Bună, Irina”.

„O, Zain. Colegul meu de emisiune”, a spus Irina foarte bucuroasă în timp ce l-a îmbrățișat.

„Doamne, ce fericită sunt”, a mai scris fosta concurentă în dreptul imaginilor.

Ulterior, cei doi au luat masa în oraș și au imortalizat acest moment printr-o serie de postări pe Insta-story.

Mireasa sezon 7. De ce a plâns Maria când a plecat Irina din casă. Ce și-au spus după gală

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial. “Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. De ce a plâns Maria când a plecat Irina din casă. Ce și-au spus după gală... Mireasa, sezon 7. Tensiuni între Simona și Andrei din cauza unui gest mărunt. Ce a deranjat-o pe fată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x