Antena Căutare

Mireasa, Sezonul 7. Cum trebuie să fie femeia perfectă în viziunea lui Zain, noul concurent: „Nu-mi place o fată care...”

Zain, cel mai nou concurent din casa Mireasa a spus cu sinceritate cum ar trebui să se comporte iubita ideală pentru el. Cum au reacționat fetele când au auzit „pretențiile” acestuia.

colaj foto Zain de la Mireasa Galerie
Zain, cel mai nou concurent din casa Mireasa a spus cu sinceritate cum ar trebui să se comporte iubita ideală pentru el. Cum au reacționat fetele când au auzit „pretențiile” acestuia. | Antena Stars

Zain a avut o primă discuție cu fetele din casă și a oferit o mulțime de detalii cu privire la cum și-ar dori să fie iubita lui. Concurentul nu a spus nimic despre aspectul fizic, însă a avut mai multe cerințe privind comportamentul.

Zain, despre experiența lui cu fetele din România: „Am văzut așa ceva și când vorbești cu ea...”

Zain a fost întrebat de fetele din casă cum ar trebui să fie iubita lui și printre dorințele sale, el a enumerat și câteva întâmplări din fostele sale relații din România. Concurentul de origine arabă spune că nu i-ar plăcea să formeze o relație cu o fată care nu se înțelege bine cu familia ei sau care încă vorbește prin mesaje cu fostul ei iubit.

Mireasa, Sezonul 7. Zain, replici acide către Irina: „Tu nu știi ce vrei de la viață”. Ce i-a spus despre relația cu Alex

„Mie îmi place o fată cuminte, să termine cu prostiile. Ce ai făcut tu, ai făcut înainte. Să nu găsesc că vorbești cu cineva prin mesaje, că asta a fost fostul și nu știu ce. Să-și dorească familie, să-i placă familia mea și să se înțeleagă cu familia ei. Am văzut fete care stăteau la o stradă de mama lor și se vedeau cu ea la o lună”, a spus Zain, care a mai adăugat că femeia de lângă el trebuie să fie gospodină.

„Nu-mi plac fetele care nu fac nimic, care doar se îmbracă și pleacă afară, care nu gătește nimic, zice mereu <hai la restaurant sau facem comandă>, am văzut așa ceva și când vorbești cu ea zice: Ce, ești zgârcit? Eu plătesc dacă e problemă. Nu e problemă de gătit, e vorba că tu atunci când o să fii mamă, trebuie să ai grijă de copil și nu vreau să-i dai mâncare comandată”, a mai povestit el.

Cum au reacționat fetele când au auzit „pretențiile” lui Zain: „Îți dorești o femeie casnică”

Fetele nu s-au arătat foarte încântate de răspunsul lui Zain, fiind de părere că el își dorește o femeie care să țină casa.

Armando, câștigătorul primului sezon Mireasa, s-a casătorit. Primele imagini și declarații: „O familie pentru tot restul vieții”

Giulia: Pe scurt, tu îți dorești o femeie casnică.

Zain: Nu. Mama mea nu e casnică. Mama mea e profesoară și a fost superbă.

Giulia: Mă refer, merge și la muncă, dar să facă și treburile casnice.

Zain: Păi da, că dacă nu face așa, nu e serioasă.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

„Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Armando, câștigătorul primului sezon Mireasa, s-a casătorit. Primele imagini și declarații: „O familie pentru tot restul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x