Antena Căutare

Anemona de la Mireasa, primele imagini cu noul iubit. Cum s-au pozat cei doi și cum petrec timpul împreună

Anemona a surprins pe toată lumea cu o serie de imagini cu iubitul ei misterios pe care și l-a făcut după ce a părăsit emisiunea Mireasa.

Anemona de la Mireasa, primele imagini cu noul iubit. Cum s-au pozat cei doi și cum petrec timpul împreună Galerie
Anemona de la Mireasa, primele imagini cu noul iubit. Cum s-au pozat cei doi și cum petrec timpul împreună | Antena 1

Anemona le-a arătat tuturor cât de fericită este după ce și-a găsit jumătatea. Ea și bărbatul misterios au mers într-o călătorie de unde ea a pus mai multe imagini atât din mașină, cât și din expediție.

Anemona, primele imagini cu iubitul misterios. Cum se distrează fosta concurentă de la Mireasa cu noul iubit

Anemona pare să aibă parte de cea mai frumoasă poveste de dragoste după finalul sezonului 7 din Mireasa. Și-a găsit liniștea și fericirea în brațele unui bărbat căruia nu a vrut să-i dezvăluie identitatea. Aceasta, însă, a împărtășit cu fanii ei câteva imagini demonstrative.

Citește și: Anemona de la Mireasa sezonul 7, în cele mai sexy ipostaze la piscină. Cum a apărut în costum de baie și ce mai face în prezent

Cei doi sunt foarte apropiați, iar fanii Mireasa au putut vedea că ce doi se simt foarte bine împreună.

Ce a mai postat Anemona alături de iubitul misterios:

Anemona de la Mireasa sezonul, în costum de baie la mare. Cât de bine arată fosta concurentă a emisiunii

Anemona de la Mireasa a împărtășit cu fanii o imagine cu ea de la plajă, unde a mers să se relaxeze și să se bronzeze, iar fanii emisiunii au putut să o vadă într-o ipostază în care ea nu a mai apărut până în prezent.

Citește și: Mireasa sezon 7, 30 iunie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Irina și Anemona. Cine va fi domnișoară de onoare în Finală

„Vacanță plăcută!”, „Wow”, au fost câteva dintre comentariile pe care Anemona de la Mireasa le-a primit în secțiunea de comentarii pe Instagram.

Anemona nu a format niciun cuplu în casa Mireasa, însă a ajuns până în finala emisiunii, devenind ulterior domnișoară de onoare pentru concurentele care au format un cuplu și care s-au căsătorit în finlul sezonului 7.

Aceasta a fost în cursa de eliminare alături de Irina, dar spre norocul ei, nu a părăsit emisiunea și a putut participa în finală în calitate de concurentă, respectiv în poziția de domnișoară de onoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Anemona de la Mireasa sezonul 7 și cum s-a hotărât să participe la emisiune

Tânăra a spus că nu s-a uitat mult la emisiune și crede că există cineva și pentru ea în casă. Anemona are 25 de ani. ”Am puține emoții. Sunt din Mehedinți, sunt olteancă”, a afirmat noua concurentă. Ea este concurentă și este studentă la Politehnică, e în primul an.

Înainte să vină la emisiune, ea spune că s-a consultat cu părinții. ”Au fost sceptici, mai ales tata. A spus cum să te duci tu acolo. Nu m-am uitat așa mult la emisiune, m-am uitat puțin. Da, e un băiat care s-ar putea să-mi placă.”, a spus Anemona.

Ea nu știe dacă e pregătită, crede că da dacă va întâlni persoana potrivită. Mai multe imagini în materialul video de mai sus.

Mireasa, sezon 6. Detaliul care i-a făcut pe fani să creadă că Roxana și Paul s-au împăcat. Ce i-a dat de gol... Ipostaza romantică în care s-au pozat Simona și Andrei de la Mireasa sezonul 7. Cei doi au arătat impecabil la un evenim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x