Antena Căutare

Anunțul pe care Bogdana și Liviu de la Mireasa l-au făcut în mediul online. Ce le-au transmis fanilor cu privire la căsnicia lor

În mediul online, cei doi foști concurenți ai emisiunii „Mireasa” au făcut un anunț care a adus un val de emoție și bucurie printre fanii lor. Bogdana și Liviu au decis să împărtășească un moment special din relația lor, marcând împlinirea a 5 luni de la începutul căsniciei lor.

Anunțul pe care Bogdana și Liviu de la Mireasa l-au făcut în mediul online. Ce le-au transmis fanilor cu privire la căsnicia lor Galerie
Anunțul pe care Bogdana și Liviu de la Mireasa l-au făcut în mediul online. Ce le-au transmis fanilor cu privire la căsnicia lor | Antena 1

Fără a-și expune chipurile, cei doi și-au ales un mod inedit de a sărbători această etapă din viața lor. Prin intermediul unei fotografii postate pe rețelele de socializare, Bogdana și Liviu s-au pozat într-o cadă plină de spumă, având în mână pahare de vin.

Bogdana și Liviu de la Mireasa au sărbătorit 5 luni de relație. Ce au publicat în mediul online

Cu toate că privirea le-a fost ascunsă, gesturile lor și mesajul transmis au fost suficiente pentru a evidenția bucuria și fericirea din relație.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Liviu și Bogdana au fost la Capricii. Ce mai fac și cu ce fostă concurentă au avut un conflict

Pe fotografie, cu mâinile apropiate și paharele de vin ciocnite, cei doi au adăugat un mesaj plin de emoție: „Te iubesc, soțul meu minunat. 5 luni alături de tine.” Aceste cuvinte simple, dar pline de înțeles, au captat atenția și inimile fanilor lor, evidențiind legătura specială pe care o împărtășesc.

Bogdana și Liviu au reușit să transmită prin intermediul acestui anunț că dragostea lor continuă să crească și să se întărească de la o zi la alta. Gestul lor sincer și plin de căldură a fost o modalitate frumoasă de a împărtăși o parte din intimitatea lor cu cei care îi susțin și îi admiră.

Astfel, acest moment special a fost o încărcătură emoțională pentru toți cei implicați, demonstrând încă o dată că dragostea poate fi celebrată în cele mai simple și sincere moduri, chiar și în era digitală în care trăim.

Citește și: Ce profesie și-a ales Bogdana de la Mireasa. Anunțul făcut de ea și de Ioana pe Instagram

Liviu și Bogdana s-au căsătorit în finala sezonului 8 Mireasa

Povestea de dragoste dintre Bogdana şi Liviu a avut un debut complet neașteptat. Băiatul s-a sărutat cu o altă concurentă la prima petrecere, dar în aceeași seară și-a dat seama că Bogdana este femeia pe care și-o dorește în viața lui şi a mers la ea pentru a-i împărtăși sentimentele. Cei doi s-au sărutat și în următoarea emisie live de Mireasa au anunțat public că formează un cuplu. Relația lor a fost pusă la încercare când fata a fost votată să părăsească emisiunea.

Timp de 2 săptămâni, Bogdana a locuit în casa lui Liviu, în timp ce el și mama lui s-au aflat în casa Mireasa. Publicul a votat apoi întoarcerea Bogdanei în emisiune, iar cei doi îndrăgostiți nu și-au mai încăput în piele de fericire în momentul revederii. Bogdana și Liviu formează al doilea cuplu logodit din seoznul 8 Mireasa. Tânărul și-a cerut în căsătorie iubita la Florența, într-un cadru spectaculos. Cei doi și-au mărturisit dragostea pe care și-o poartă unul altuia și au decis să se căsătorească pe 22 decembrie 2023.

Cei doi și-au rostit jurăminte superbe:

Bogdana: Vreau să-ți spun că te iubesc din tot sufletul, că îți voi fi alături. Te văd cel mai bun tată pentru copiii noștri. Îmi doresc când vom fi bătrâni să ne privim cu atâta iubire în privire. Nu mai am cuvinte. Te iubesc cum nu am mai iubit și îi mulțumesc bunului Dumnezeu că te-am întâlnit.

Liviu: Dragostea vieții mele, vreau să-ți spun că timpul s-a oprit în loc când am avut primul sărut. Nimic nu se compară cu felul în care mă iubești, mă alinți, în momentele alea simt că am câștiat. Știi că de fiecare dată e nevoie doar să te uiți în ochii mei. Nu voi permite niciodată ca pasiunea dintre noi să se stingă. Te voi susține cum nimeni nu a făcut-o până acum. Când vei fi lângă mine, vei fi mereu acasă oriunde ne-ar duce viața. Crede-mă, scumpa mea soție, că te iubesc mai mult de dincolo de infinit.

Mireasa sezonul 8. Mesajul lui Madi după ce ea și Sergiu au anunțat despărțirea. Ce rugăminte a lansat... Cum a fost primit Daniel în familia Anei. Gestul socrului pentru concurentul de la Mireasa sezonul 8...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Vineri, 23.02.2024, 17:02
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni Joi, 22.02.2024, 20:50
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În Gala de vineri, 23 februarie 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Vineri, 23.02.2024, 16:44
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

În gala de vineri, 23 februarie 2024, atât fetele cât și băieții au făcut nominalizări. Până pe 1 martie fanii Mireasa pot vota la cursa de eliminare, disponibilă pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1.

Vineri, 23.02.2024, 16:16
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Khaled are 29 de ani, vine din TUnisia, este inginer și e stabilit în România din 2015. Tânărul a intrat în casa Mireasa în gala de e 23 februarie 2024.

Vineri, 23.02.2024, 15:45
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Timp de o săptămână, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat în gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare. La finalul Galei, prezentatoarea a primit o scrisoare unde s-a anunțat o amnistie de Dragobete. Nimeni nu a fost eliminat.

Vineri, 23.02.2024, 15:06
Ultimele știri
x