Antena Căutare

Perspectiva unui "ar fi putut să fie?" Plecarea Alexei, necazul lui Ciprian: "A lăsat o urmă în sufletul meu"

Alexa a părăsit casa Mireasa, pentru că nu se mai regăsea. Pe lângă acest lucru, mama ei a avut probleme de sănătate, ceea ce a neliniștit-o pe concurentă.

În tot acest amalgam de sentimente și emoții, Ciprian se pare că a simțit un pic mai altfel durerea despărțirii

Plecarea Alexei este marele necaz al lui Ciprian

”Îmi e foarte drag Ciprian. A lăsat o urmă în sufletul meu. S-a deschis în fața mea din multe puncte de vedere și îmi pare rău că nu am văzut asta de la început”, a spus concurenta înainte de a părăsi casa Mireasă.

"M-am atașat tare de ea, mai ales că s-a apropiat de mine în zilele astea. La un moment dat pe Alexa au deranjat-o insistențele mele!", a mărtursit Ciprian.

Alexa a intrat în direct, prin telefon și a mărturisit: "Cât am stat în casă, Petronela nu mi-a dat de înțeles că iubește!"

Concurenții Mireasa

Alexa Trăilă are 22 de ani și locuiește în Craiova, unde lucrează ca nail artist. Este pasionată de arta frumosului, astfel că fotografia și moda sunt în topul hobby-urilor ei. Alexa este o fire caldă, glumeață, cu o personalitate specifică vârstei – e dornică de experiențe noi și își dorește să își găsească sufletul pereche.

Criza unei dileme existențiale! Mircea, la capătul unui drum împreună cu Alexa? Precauții și motive de îngrijoare: "Nu mă interesează că mama nu-și dorește să formez un cuplu cu el"

Ciprian Vlad este din Făgăraș și are 35 de ani. Până de curând a manageriat un club în orașul său, iar pe viitor își dorește să reușească să pună pe picioare o afacere care să îi ofere un confort material.

Ciprian a intrat în casa Mireasa cu speranța că își va găsi sufletul pereche, o parteneră care să își dorească să clădească alături de el o familie frumoasă.

Îl însoțește mama sa - Mihaela Damian, stabilită în Italia, care și-a pus viața personală pe planul doi, pentru a-l ajuta pe Ciprian să participe la show. Mihaela este o mamă modernă, o femeie care are o vorbă bună pentru oricine, într-un moment dificil.

Ea își dorește să găsească în viitoarea sa noră o prietenă apropiată, care să pună fericirea și bunăstarea familiei pe primul plan.

Alexandra și Andreia, două pietre tari și viziuni dierite. Mircea, un motiv al discordiei? Discuții aprinse în casa Mireasa: Mă iau toate crizele!​

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Planurile pentru viitor prind contur! Ionuț și Petronela, viața de după susținere! "Vreau să evolueze lângă mine&qu... Cină romantică cu fast și pregătiri intense! Florin și Cătălina, un posibil nou cuplu în casa Mireasa: "Dacă e să f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x