Antena Căutare

Momente emoționante! Competiția Mireasa, aproape de final! Prietenie în locul rivalității! Concurenții se bucură de ultimele zile împreună!

Concurenții din casă "Mireasă" au început să-și facă bagajele pe final de competiție.

Sâmbăta aceasta, de la 13:45, la Antena 1, concurenţii îndrăgitului reality show matrimonial Mireasa duc bătălia finală în lupta pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro.

Așadar, concurenții au început să-și strângă lucrurile, pentru că sâmbătă vor părăsi casa Mireasa. Vor păși pe un nou drum, singuri sau cu sufletul pereche.

Fericirea fără dragoste, ca mâncarea fără sare! Andreia și Costi, gătim... unul de dragul altuia? Narcisa, cantitate neglijabilă într-o mare de afecțiune | Video

Toți concurenții se bucură unii de alții și de ultimele zile împreună! Astăzi, amintirile și-au făcut loc în casa Mireasa. Aceștia s-au gândit să-și ofere haine și obiecte personale, drept amintire.

Se pare că în acest moment, toți au uitat de competiție și au ales prietenia în schimbul rivalității.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Fericirea fără dragoste, ca mâncarea fără sare! Andreia și Costi, gătim... unul de dragul altuia? Narcisa, cantitate neg... Se apropie Marea Finală "Mireasa"! Vezi ce rochii de gală si-au ales fetele! | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x