Antena Căutare

Finala Mireasa sezonul 8. Bia și Robert s-au cununat civil, devenind familia Hegheș. Povestea de dragoste a celor doi concurenți

Emoții la cote maxime pentru Bia și Robert. Cei doi au devenit familia Hegheș după ce s-au cununat civil în Finala Mireasa sezonul 8. Iată ce jurăminte și-au făcut cei doi.

Finala Mireasa sezonul 8. Bia și Robert s-au cununat civil, devenind familia Hegheș. Povestea de dragoste a celor doi concurenți Galerie
Bia și Robert s-au cununat civil

Bia și Robert au făcut un nou pas pentru o viață împreună. După logodna de la Milano, cei doi tineri s-au căsătorit în cadrul unui loc special, având alături familiile.

Pentru acest eveniment, concurenta a ales o rochie care i-a pus în evidență atuurile fizice. Cu decolteu adânc și mâneci din dantelă, ținuta a ajutat-o pe Bia să strălucească.

De cealaltă parte, Robert a optat pentru un costum inedit, cu sacou alb, care i-a venit ca turnat pe corpul său de sportiv.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 8, 22 decembrie. Marii absenți de la cununiile civile. Ce părinți nu au venit să-și susțină copiii

Ce jurăminte și-au spus Bia și Robert înainte să se cunune civil

În finala Mireasa sezonul 8, Bia și Robert s-au cununat civil. Înainte de acest moment, în care au devenit cu adevărat o familie, și-au făcut jurăminte emoționante. Iată ce cuvinte speciale și-au spus cei doi iubiți:

Bia: Vreau să-mi așez inima în palmele tale. Vreau să-ți promit că nu-mi voi încălca eu promisiunile, te voi iubi atent, cald și necondiționat. te voi încuraja, sprijini și te voi admira în toate visele tale. Iubirea se definește prin curaj, despre asta vreau să fie ziua mea. Ești un bărbat determinat, ești bărbatul care m-a învățat să mă las protejată și iubită. Acasă va adăposti cea mai atentă soție, cel mai iubit soț și cei mai încăpățânați copii.

Robert: Iubita mea, Bia, acest moment va marca începutul unui nou capitol în viețile noastre, dorința mea e să-ți demonstrez în fiecare zi că te doresc lângă mine. Mă citești ca pe o carte deschisă. Ai stat lângă mine, arătându-mi compasiune și iubire, acel tip de iubire de care am nevoie în viața mea. Vreau să-ți demonstrez ție, dar și mie, că pot fi un bun partener de viață. Te iubesc la inifinit.

Povestea de iubire dintre Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8

Povestea de dragoste dintre Bia și Robert a început la scurt timp după intrarea concurentei în casa Mireasa sezonul 8. Deși au existat tachinări și apropieri, tânărul a spus că nu se simte atras de Bia. Curând, în urma unor ironii la adresa lui Robert, doamna Anina a avut un scandal cu viitoarea sa noră. Au existat jigniri și culmea, în loc să îi îndepărteze pe cei doi, Robert și-a dat seama că e atras de Bia.

Astfel, relația lor a pornit cu stângul, putem spune, însă s-a transformat curând într-o mare iubire. Cuplul a avut cel mai greu parcurs în casa Mireasa, din cauza tensiunilor dintre Bia și doamna Anina, care, în nenumărate rânduri, s-a arătat nemulțumită de interacțiunile pe care le avea cu viitoare noră.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 8. Ioana și Marius au spus ”DA” și s-au cununat în fața familiilor. Cum a început povestea lor

În toate discuțiile tensionate cu doamna Anina, Robert a susținut-o pe iubita sa. S-a ajuns până în punctul în care acesta a evitat-o pe mama sa în casa Mireasa, iar aceasta l-a anunțat că nu participă la cununia lor civilă.

Ba mai mult, la presiunile mamei, Robert și Bia au semnat un contract prenupțial. Dincolo de toate neînțelegerile, Bia, Robert și doamna Anina au făcut pace. Cei trei și-au enunțat nemulțumirile și fiecare a promis că va lucra la propria persoană pentru a exista liniște în familia lor.

S-a întâmplat la câteva săptămâni după cererea în căsătorie de la Milano. Băiatul a ascuns inelul în înghețată și a lăsat-o fără cuvinte pe iubita lui, care i-a spus ”DA” pentru o viață împreună.

În ce constă Marele Premiu al sezonului 8 Mireasa

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Ana și Daniel s-au căsătorit civil. Cum a arătat momentul în care au spus „Da”... Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Madi și Sergiu au spus „DA”. Momentul emoționant în care cei doi s-au căsătorit ci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x