Antena Căutare

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital cu fiica sa cea mică în ziua de Paște. Ce s-a întâmplat cu Iris Thea

Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile în ziua de Paște. Prezentatorea TV a povestit la Mireasa - Capriciile Iubirii de ce a ajuns la spital cu fiica sa cea mică, chiar în zi de sărbătoare.

Colaj cu Gabriela Cristea și fiica sa cea mică la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile în ziua de Paște | Antena 1

Gabriela Cristea este o mămică modernă și foarte atentă cu fetițele sale. Deși este o fire discretă, prezentatoarea de la Mireasa - Capriciile Iubirii nu ezită să își țină fanii la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa.

În ediția de luni a show-ului, 25 aprilie 2022, vedeta le-a povestit oamenilor din fața micilor ecrane prin ce pățanie a trecut în prima zi de Paște. La scurt timp de la apariția fetițelor sale în platoul emisiunii alături de Tavi Clonda, mama lor a dezvăluit că Iris, fiica sa cea mică, nu s-a simțit bine de sărbătorile Pascale, motiv pentru care a fost nevoită să meargă de urgență la spital.

De ce a dus-o Gabriela Cristea pe fetița sa la spital

Pentru că aîn a doua zi de Paște a fost o ediție specială din Mireasa - Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea și-a adus în emisiunie fetițele, care au venit însoțite de soțul său. Prezența celor două micute a înduioșat inimile telespectatorilor.

În timp ce Victoria, fiica cea mare a prezentatoarei TV, a rămas alături de tatăl său, sora sa mai mică a ales să meargă până la scaunul mamei sale pentru a ciocni câte un ou cu ea.

Citește și: Gabriela Cristea, schimbare impresionantă de look după ce s-a tuns. Cum arată acum prezentatoarea TV

Gabriela Cristea a început să povestească despre incidentul neașteptate care s-a petrecut de Paște, după ce fiica sa a cerut să mănânce un ou. Vedeta a mărturisit că ajuns de urgența la o unitate spitalicească din cauza stării de sănătate a micuței sale.

Ea mănâncă din orice poziție pentru că noi suntem niște părinți extrem de responsabili. La fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a povestit Gabriela Cristea la Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars.

De asemenea, prezentatoarea TV a precizat faptul că fiica sa cea mică nu are voie să mănânce orice, însă micuța se simte foarte bine și are poftă de mâncare.

Cu cine și-a petrecut Gabriela Cristea Paștele

În ciuda celor întâmplate, Gabriela Cristea s-a buucrat de un Paște liniștit alături de familia sa. Aceasta a petrecut Sărbătorile Pascale în sânul familiei, alături de cele două fetițe ale sale și Tavi Clonda.

Citește și: Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru fiica sa mai mică, Iris. Ce i-a transmis micuței care a împlinit 3 ani

Recent, soțul prezentatoarei de la Mireaa - Capriciile Iubirii a publicat pe contul de Instagram o imagine lângă o masă mare, unde se afla în compania persoanelor dragi sufletului său. Postarea a generat o mulțime de reacții și urări din partea prietenilor online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Adevărat a înviat și Paște fericit!”, „Poftă bună! Adevărat a înviat!” sau „Paște binecuvântat! Multa sănătate”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a fost primită Inimioara în casă. Prima interacțiune cu Adrian... Mireasa 2022, sezonul 5. Reacția Sabrinei după mesajul transmis de mama sa în ziua de Paște. Ce a dezvăluit concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x