Antena Căutare

Gabriela Cristea prezintă Mireasa – Măştile iubirii la Antena 1. Când începe noua emisiune

Începând din 20 februarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor Mireasa – Măştile iubirii, un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars.

Gabriela Cristea, Mireasa – Măştile iubirii Galerie
Mireasa – Măştile iubirii este un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars | Antena 1

Emisiunea transmisă în direct vine cu o oră în plus de conţinut relevant din culisele poveştilor născute în casa Mireasa şi va avea la bază cele mai importante subiecte ale momentului, privite într-o nouă abordare.

Imediat după, de la ora 17:00, Mihaela Călin și Florin Căruceru le dau întâlnire telespectatorilor, de la pupitrul Observator, în vreme ce de la ora 18:00, pe Antena 1 continuă Preţul cel bun.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 februarie 2023. Simona Gherghe, anunț important pentru telespectatori: „Va mai fi o emisiune”

Ce noutăți aduce Mireasa – Măştile iubirii

Printre noutăţile pe care le va aduce Mireasa – Măştile iubirii se numără interviuri 1 la 1 atât cu concurenţii din casă aflaţi într-o stare de spirit sau o situaţie mai specială, cât şi cu persoane din exterior, dar relevante pentru show-ul de la Antena 1.

Totodată, Gabriela va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul reality show-ului matrimonial şi le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora. Pe lângă acestea, gazdei show-ului i se vor alătura în platou atât specialişti în relaţiile de cuplu, cât şi vedete din show-biz-ul românesc, care fie vor împărtăşi publicului din experienţele personale, fie vor veni pur şi simplu pentru a le face o surpriză concurenţilor.

Sunt fericită să vă anunţ că începând de săptămâna viitoare, de luni până vineri, de la ora 16:00, ne vedem în direct, pe Antena 1 şi AntenaPLAY cu emisiunea Mireasa – Măştile iubirii. Am primit vestea cu mare bucurie, mai ales că întotdeauna un program tv, cu o asemenea vechime şi un public atât de fidel, trebuie să ţină pasul cu acesta şi să se dezvolte odată cu societatea.

Ne dorim ca prin acest format să aducem în faţa telespectatorilor alte şi alte perspective şi totodată să îi ţinem la curent cu parcursul foştilor concurenţi. Interviuri care până acum se realizau fie online, fie telefonic, începând de acum vor fi făcute chiar de mine, 1 la 1, în platoul emisiunii sau în vizitele mele prin ţară, pentru a surprinde cât mai profund emoţiile şi trăirile interlocutorilor. Invit astfel telespectatorii să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Antena 1 şi să descoperim împreună măştile iubirii din casa Mireasa!”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 februarie 2023. Dani a oprit cunoașterea cu Denisa în live. Declarația surprinzătoare a băiatului

Imediat după Mireasa – Măştile iubirii, Mihaela Călin și Florin Căruceru le dau întâlnire telespectatorilor, de la pupitrul Observator, de luni până vineri, de la ora 17.00. România, acum este conceptul sub care jurnalul va acoperi toate subiectele importante ale zilei şi toate informaţiile de interes general ale momentului.

De la economie la sănătate, de la administraţie la educaţie, de la politică la meteo, Observator 17 le va oferi telespectatorilor toate evenimentele zilei, iar părerile lor se fac auzite în continuare la Observator 17. Cei de acasă pot trimite comentarii legate de subiectele zilei și o parte dintre ele vor fi prezentate în direct, de luni până vineri, de la ora 17:00, la Antena 1.

Imediat după Observator, de la ora 18:00, de luni până vineri, Preţul cel bun continuă pe Antena 1 cu un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Mireasa sezon 7, 16 februarie 2023. Simona Gherghe, anunț important pentru telespectatori: „Va mai fi o emisiune”... Mireasa, sezon 7. Sora lui Alex a intrat în direct după despărțirea tânărului de Irina. Cuvintele care l-au emoționat pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x