Mireasa 2020, sezon 2. Bianca, mai sinceră ca niciodată față de Mihai

Răsturnare de situație în casa Mireasa. Bianca, afirmația sinceră față de Mihai: "Nu sunt îndrăgostită acum."

Bianca a fost mai sinceră ca niciodată în legătură cu sentimentele pe care le are față de Mihai

Antena 1

Bianca și Mihai formează un cuplu de puțin timp, dar concurenta nu pare convinsă de relația cu bărbatul din casa Mireasa.

După ce au tot discutat despre relația lor, în gala din data de 6 februarie 2021, Bianca a spus cu adevărat ce simte. Concurenta a afirmat că nu este îndrăgostită în acest moment de Mihai și i-a spus acest lucru lui, în față, fără menajamente.

Întrebat în timpul galei ce a simțit când iubita sa a spus acest lucru, Mihai a declarat că apreciază sinceritatea Biancăi, dar că el este îndrăgostit de actuala sa parteneră.

Bianca și Mihai au stabilit deja numele copiilor

Mihai și Bianca au început să vorbească despre viitor și au stabilit deja numele copiilor. Pe fetiță va chema Sofia, iar dacă vor avea un băiețel îl vor numi Brandon. Simona Gherghe i-a sfătuit să aleagă nume românești pentru că Brandon este greu de pronunțat și e posibil ca micuțul să aibă parte de glume din partea celor din jur.

Săptămâna aceasta, Mihai și Bianca au fost mai apreciați ca niciodată. Mihai nu a mai ținut cont de camere și a forțat nota. Bianca l-a corectat rapid și i-a spus că anumite zone ale corpului ei nu trebuie atinse momentan.

Cei doi s-au declarat recent un cuplu, iar de atunci flacăra pasiunii dintre ei arde din ce în ce mai tare. Cei doi concurenți sunt extrem de pasionali și atenți unul cu celălalt.

Ultimele știri