Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Ermina susțin că pe Mihai îl sperie ideea de căsătorie și că are o atitudine schimbată

Bianca și Ermina au discutat despre Mihai. Acestea au ajuns la concluzia că schimbarea de comportament a lui Mihai a început odată cu discuțiile despre căsătoria din Finala Mireasa sezon 2.

bianca, mihai si ermina de la mireasa sezon 2 discutand despre casatorie Galerie
Bianca și Ermina au discutat despre Mihai | Antena 1

”Eu nu-l înțeleg. Când aude de căsătorie, zici că parcă-l arde ceva. Nu știu. Cum ar fi, declar că sunt îndrăgostită de cineva, dar nu vreau să mă leg la cap. Dacă era vorba de Andreea și Alexandru, înțelegeam, că sunt încă mici.

Dar când ai peste 30 de ani, să mai spui: Stai să ne cunoaștem... Dacă nu vrea, e treaba lui. Am văzut o schimbare la el, de când e chestia cu căsătoria. Exact ca la început, moleșit, monoton, supărat. Nu înțeleg”, a spus doamna Ermina.

După aceea, a mers să discute cu amândoi tinerii. Ea le-a reamintit că o relație este mult mai greu de construit în afara casei, mai ales dacă vor locui separat și la distanță.

”Sunt dezamăgită și atât, în tot ceea ce am făcut.”, a spus Bianca.

Citește și: Fetele, geloase pe cele două dansatoare care au animat petrecerea burlacilor

După aceste discuții, Bianca și Mihai au anunțat că nu se vor căsători în Finala Mireasa sezon 2.

Cu toate acestea, Mihai susține că presiunile care vin din toate părțile nu îl afectează în niciun fel și că schimbarea comportamentului său nu are legătură cu o eventuală cununie: ”Nu este din cauza apropierii căsătoriei.”

Când are loc Finala Mireasa sezon 2

Marea Finală Mireasa sezon 2 va începe duminică, la ora 16:00 și se va termina la 19:00. Alături de concurenți, în marea zi, se vor afla foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale și familiile lor.

Citește și: Familia Biancăi a intervenit după o nouă ceartă între fată și Mihai: Ceva nu e în regulă

Asta înseamnă că votarea continuă până duminică, inclusiv, pe platforma mireasa.a1.ro și aplicația Antena 1, dar și prin SMS la 1272.

Se pot vota atât cuplurile, cât și la individual. În eventualitatea în care niciun cuplu nu va dori să se căsătorească, voturile la individual vor desemna Băiatul și Fata Favoriți ai întregului sezon 2 Mireasa.

Citește și: ”Bianca, tu mă iubești?” Ce răspuns surprinzător a dat fata la întrebarea lui Mihai

Mireasa 2020, sezon 2. Fetele, geloase pe cele două dansatoare care au animat petrecerea burlacilor... Mireasa 2020, sezon 2. Fetele au discutat la telefon cu familiile. Unde vor locui după Finala din 28 februarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x